REACŢIA LUI IGOR DODON DUPĂ NUMĂRAREA INTEGRALĂ A VOTURILOR

Socialiştii sînt cea mai puternică forţă politică din Moldova. Cel puţin aşa susţine liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, într-o postare pe facebook, după procesarea a 100% din procesele verbale ale secţiilor de votare deschise pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

“Numărarea voturilor s-a încheiat cu plasarea Partidului Socialiştilor pe prima poziţie. Partidul Socialiştilor este nu doar principala forţă de opoziţie, dar şi cea mai puternică formaţiune politică din Republica Moldova. Acesta este un fapt confirmat oficial”, a scris Dodon.

De asemenea, socialistul spune că cele 3 partide de dreapta abia de au reuşit să acumuleze o majoritate simplă de voturi. “Aceste alegeri au arătat că a început sfîrşitul partidelor proeuropene. Ele s-au cam răsuflat. Le-a trecut termenul de valabilitate. La următorul scrutin, voinţa alegătorilor va spulbera complet partidele eurounioniste”, a conchis liderul PSRM, Igor Dodon.

CURENTUL.md precizează: Conform datelor neoficiale, la alegerile din 30 noiembrie 2014 PSRM a obţinut 20,51% din voturi, ceea ce ar înseamna că în viitorul Parlament formaţiunea va avea 25 de mandate de deputat.

Adrian PLATON (curentul.md)