Putoarea mostenirii lasata de Chirtoaca

La Stația de epurare din Chișinău sunt depozitate 500  mii de tone de nămol. Fermentarea acestui nămol este cauza mirosurilor neplăcute cu care se confruntă municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES. Aflat într-o inspecție la depozitele de stocare a nămolului și a platformelor geotub de la Stația de epurare a apelor reziduale din municipiul Chișinău, primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că situația înregistrată în prezent poate fi calificată ca o "catastrofă ecologică" și a acuzat de iresponsabilitate vechile conduceri ale municipiului pentru situația creată.

Ceea ce, din decenţă, nu spune primarul, lăsînd probabil chestiunea în seama factorilor decizionali, este că acest „nămol” e ceva mai puturos decît nămolul propriu-zis care nu pute, adică este vorba despre mii de tone de rahat lăsat moştenire chişinăuienilor de către „unionistul” Chirtoacă. Ca să mirosim şi noi cum pute unionismul! Ca să înţelegem mai bine ce individ a fost susţinut de români, inclusiv prin fraudarea ultimelor două tururi de scrutin pentru realegerea „românului” Chirtoacă în fruntea Primăriei! Oare de ce această putoare, această catastrofă ecologică nu a deranjat-o deloc pe interimara pudică a lui PlaHoitNiuc Silvia Radu?

V-aţi prins că aici este vorba despre implicaţii penale foarte grave? Fraude, atentat la sănătatea publică cu bună ştiinţă, abuzuri în serviciu etc., etc.! (Dorin Căpuşă)