Putin lupta deja nu pentru scopuri geopolitice si distrugerea Ucrainei, ci pentru viata sa

Obiectivele lui Putin s-au schimbat. Publicistul rus Piontkovski este convins că preşedintele Federaţiei Ruse caută o încetare a focului. În acest moment, preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, luptă deja nu pentru scopuri geopolitice şi distrugerea Ucrainei, ci pentru viaţa sa.

Armata rusă a arătat că nu este capabilă să-şi atingă obiectivele. Această opinie a fost exprimată de publicistul rus şi politicianul de opoziţie Andriy Piontkovskyi la Canalul 24. În opinia sa, Putin caută o încetare a focului pentru a opri contraofensiva Forţelor Armate şi a preveni eliberarea Hersonului, ceea ce ar duce la un dezastru politic în Rusia.

„Şi a doua zi dimineaţă, între selecţiunile din Lacul Lebedelor, va trebui să anunţăm că tovarăşul Putin a făcut o serie de greşeli grave în „problema ucraineană” şi, din cauza sănătăţii sale, nu mai poate îndeplini atribuţiile de preşedinte. al Rusiei”, prezice Piontkovski.

Consilierul şefului OP Arestovici a spus că preşedintele rus  Putin a trimis „mesageri” în Vest pentru a cere un armistiţiu cu Ucraina .