PREVIZIUNILE ASTRALE ALE LUNII MARTIE 2019. ZODIA LEU ESTE REGINA PRIMAVERII!

BERBEC. Tensiuni între tine și șefi la început de lună martie. Totuși, astrele prevăd o perioadă plină de satisfacții pe plan social. Randament crescut la locul de muncă, în cursul zilei de 14 martie. Pe final de lună, în jurul datei de 20 martie, pot apărea oportunități de ordin profesional. În cursul sau preajma lui 21, nu se recomandă să investești sume mari în planuri de viitor insuficient organizare. Surprize în dragoste, în jurul datei de 26 - o relație secretă ar putea ieși la iveală.

TAUR. Deziluzii și lipsă de optimism la început de lună. Îți vei tria anturajul și îi vei exclude pe cei pe care nu îi mai dorești alături de tine în viitor. Te vei simți tot mai bine în propria piele, iar planul social cunoaște orizonturi noi. La sfîrșitul lunii apar tensiuni între tine și șefi/autorități. Atenție la deciziile luate la nervi. Din data de 28 încolo, horoscopul lunar îți prevede mai multe șanse să-ți suplimentezi veniturile și/sau să-ți valorifici economiile. Profită de oportunități.

GEMENI. Cu dragostea vei sta cam prost la început de lună, așadar te poți aștepta la un blocaj, despărțire, un refuz important al partenerului de viață. Din 5 încolo, se poate să se ivească mai multe fricțiuni cu șefii. În cursul sau în jurul zilei de 7, ai putea să-ți dai seama ce se întîmplă de fapt pe planul muncii. Vei realiza cît de puternic ești, de fapt, și îți vei pune ordine în viața profesională. Din 31 încolo, ai mai multă energie și ai un suflu cu totul proaspăt. 

RAC. În cursul sau în jurul lui 5, s-ar putea ca fie cariera ta, fie a partenerului ajung să intervină între tine și partener, cel mai probabil pentru că de atunci încolo apar și unele probleme financiare. Mare grijă la plecările în străinătate din această lună, risc de accidente. În cursul sau jurul lui 14, se arată o perioadă bună să discuți despre viitor cu partenerul sau poate să atragi sponsori ori să pui pe picioare un proiect cu prietenii. NU este o lună favorabilă investițiilor, așadar ai mare grijă la ce acte semnezi.

LEU. Încă din primele zile, apar provocări pe plan profesional. Se prefigurează satisfacții pe plan relațional sau în raport cu asociații. Randament la cîștiguri și la locul de muncă. Leii sînt liderii lunii în plan profesional. În cursul sau jurul lui 20, te bucuri de spor la serviciu. În cursul sau în preajma lui 21, se pot ivi fricțiuni între tine și cel drag sau asociați pe motive profesionale. În cursul sau jurul lui 24, încep să se mai liniștească apele pe plan relațional și în parteneriatul tău. Cheltuieli suplimentare, dar și oportunități de venituri.

FECIOARĂ. Gelozia este cuvîntul de ordine pentru zodia Fecioară, care poate duce la despărțiri. Tot atunci, se pot ivi oportunități bune pe plan profesional, iar relațiile cu colegii de muncă sînt armonioase. Satisfacții numeroase în pe plan profesional apar mai ales la mijlocul lunii și te faci remarcat în fața șefilor. Zodia Fecioară stă prost la capitolul dragoste.

BALANȚĂ. Probleme în cuplu apar și pentru zodia Balanță, nu din cauza geloziei, ci din cauza părinților. Cu toate acestea, le puteți depăși, iar relația se va solidifica. Din data de  5 încolo, s-ar putea să apară încurcături sau întîrzieri pe plan profesional. În cursul sau preajma lui 14, pot apărea evenimente de viață care îți arată cît de puternic ești de fapt. În cursul sau jurul lui 15, tensiunile și provocările de la serviciu continuă să se arate. Axează-te pe latura profesională în luna martie, vei avea mult de cîștigat!

SCORPION. Provocări pe plan profesional și în raport cu colegii. Din acea dată încolo, te înțelegi mai bine cu părinții. După data de 5, s-ar putea să ai parte de tensiuni în raport cu persoana iubită și/sau copiii. Cheltuielile îți revin în atenție și sînt motivul certurilor în familie. Totuși, relațiile se vor redresa la finalul lunii și veți ajunge la un numitor comun. Oportunități noi de a face bani.

SĂGETĂTOR. Încă de la începutul lunii, atmosfera de acasă este destul de confuză. În cursul sau jurul lui 7, pot apărea primele semne că ceva nu este bine în raport cu cei dragi. În cursul sau preajma lui 14, ai parte de randament crescut la muncă. Nelămuriri cu cei dragi și stare de tensiune, care își pun amprenta și la locul de muncă. După data de 31, ești mai activ pe plan relațional, fie reușești să reaprinzi scînteia dintre tine și persoana iubită, fie cunoști pe altcineva.

CAPRICORN. Tensiuni între tine și anumite rude apropiate, dar și oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. Din 5 încolo, ești mai puțin clar în exprimare, ceea ce poate duce la certuri în cursul sau în jurul zilei de 7. De la ultima decadă a lunii începe o perioadă bună pentru tine din toate punctele de vedere. Din 26 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil și parcă reușești să comunici mai bine cu cei de lîngă tine. Oportunități noi de afirmare în plan profesional. 

VĂRSĂTOR. Nu lăsa bîrfele să-ți influențeze părerea despre cei de lîngă tine. De la începutul lunii, șarmul și carisma ta depășesc parametrii obișnuiți. Din 5 încolo, s-ar putea să apară cheltuieli cam mari sau să nu mai reușești să-ți gestionezi cu atenție bugetul. NU sînt indicate investițiile în planuri noi, conflicte multiple pe tema banilor. De la sfîrșitul lunii, preiei controlul asupra bugetului casei tale și îl recucerești pe partener.

PEȘTI. Noi oportunități în dragoste. Cineva din trecutul amoros dorește să reaprindă pasiunea dintre voi. La muncă sînt tensiuni între tine și șefii.  În cursul sau preajma lui 20, se ivește iar un moment bun pentru tratative. În cursul ori jurul zilei de 21, nu lăsa bîrfele să-ți influențeze părerea despre cei din jurul tău. Certuri în familie la final de lună.

Sursa: a1.ro