PRESEDINTELE TARII A VIZITAT GIMNAZIUL DIN SATUL NATAL, SADOVA

Tradițional, la finele anului de studii, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a vizitat gimnaziul din satul său natal, Sadova.

Într-o atmosferă solemnă, cu multe emoții și flori, Igor Dodon a felicitat elevii cu sfîrșitul de an școlar, urîndu-le o vacanță cît mai plăcută, plină de aventuri și clipe frumoase.

Șeful statului a adresat un mesaj absolvenților gimnaziului, care se află în pragul unui important test de maturitate – sesiunea de examene și alegerea drumului pe care vor merge în viață, urîndu-le curaj, sîrguință, ambiție și încredere în forțele proprii. Totodată, Igor Dodon le-a mulțumit părinților pentru răbdare, și pentru grija care le-o poartă copiilor.

Șeful statului a exprimat recunoștință cadrelor didactice pentru dăruire și devotament profesional de care dau dovadă în aceste timpuri deloc ușoare.

A devenit deja o practică, ca la sfîrșit de an școlar Igor Dodon să-i stimuleze pe cei mai buni elevi care s-au manifestat pe parcursul anului de studii cu rezultate remarcabile la învățătură. Astfel, în cadrul Campaniei ”Iubesc Moldova”, 14 cei mai sîrguincioși elevi au obținut Diplome de merit și premii bănești. Astfel de premii sînt înmînate, de asemenea, și elevilor din satul Căpriana, satul de baștină al mamei șefului statului, Galina Dodon.

”Tinerii sînt viitorul țării noastre. Este de datoria noastră să-i susținem și să-i protejăm”, a subliniat președintele țării.

Serviciul de Presă al Președinției R. Moldova