PRESEDINTA MAIA SANDU LE-A INMINAT DIPLOME DE ONOARE ELEVILOR OLIMPICI

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a primit în vizită la Președinție pe elevii care au obținut medalii de argint, de bronz și mențiuni de onoare la Olimpiadele Internaționale la matematică, fizică, chimie și biologie. Șefa statului le-a urat succes tinerilor și le-a înmînat cîte o Diplomă de onoare.

„I-am felicitat pentru rezultate remarcabile, le-am urat succes și le-am spus că mizăm pe talentul și munca lor pentru a crește o nouă generație de profesioniști în Moldova, care să contribuie la dezvoltarea țării și să ne ajute să răspundem mai eficient provocărilor zilei de astăzi, dar și de viitor”, a spus Maia Sandu.

În semn de apreciere pentru muncă, talent și tenacitate, dar și pentru promovarea imaginii țării noastre în lume, Președinta Maia Sandu le-a înmînat elevilor olimpici cîte o Diplomă de onoare. „Le mulțumesc încă o dată pentru energie și optimism, și-i încurajez să nu cedeze în fața greutăților. Felicit, de asemenea, profesorii și părinții, pentru că au știut să descopere și să valorifice talentele acestor tineri, și să le ofere îndrumarea de calitate, de care au avut parte. Și, oriunde îi vor duce căile în viitor, îi așteptăm acasă pentru a construi împreună Moldova modernă pe care ne-o dorim cu toții”, a conchis șefa statului.

Sursa: presedinte.md