Perversiunea banditeasca a Kremlinului

Rușii, cei mai mari jefuitori din istorie, strigă ”hoții”!

Mihai CONȚIU

Moto: „Moscova – taiga ruso-mongolă, sălbatică, întinsoare a jafului”. (Tolstoi)

Vineri, 29 Aprilie, Kremlinul a avut neobrăzarea cinică de a spune că propunerea Preşedintelui SUA, Joe Biden, de a le permite autorităţilor americane să confişte active ruseşti şi să folosească fondurile astfel obţinute pentru a sprijini Ucraina ar reprezenta o expropriere ilegală. Serios???

Să reținem că această reclamație a rușilor, precum că propunerea lui Biden este ”ilegală”, se produce pe fondul ”legalității” invadării Ucrainei ordonată de Putin, a uciderii miilor de civili, copii, femei și bătrîni, a violurilor în masă a acelorași copii și femei, a bombardărilor premeditate asupra spitalelor, instituțiilor de Învățămînt, Cultură, Bisericilor și blocurilor de locuit, a deportărilor ucrainenilor în Siberia și a furturilor generale operate de banda barbară tătaro-mongoloidă a armatei ruse!

Absolut toți oligarhii ruși au ajuns multimiliardari jefuind poporul rus încă de la destrămarea URSS. Nici unul dintre ei nu a devenit mare magnat ca urmare a capacităților lui creatoare, manageriale, ci pentru că a fost complice cu ”magnații politici” care s-au succedat la Putere, la Kremlin. Putin și oligarhii lui acuză Occidentul ”putred” de toate răutățile lumii, dar vacanțele lor preferate sunt tocmai în acest Occident hulit de ei, în care și-au cumpărat cele mai luxoase proprietăți. Dacă-i atît de decadent Occidentul, de ce nu și-au păstrat miliardele în Rusia lor ”ideală”, nu și-au cumpărat exclusiv acolo proprietăți de lux și iahturi super-scumpe că, de, Rusia are destule ape pe care ei să navigheze?

Putin a declarat război întregii lumi civilizate, iar oligarhii lui îi sunt solidari. Toți, așa cum sugeram, au miliarde furate de la poporul rus. Poporul rus, ignorant sau fanatic, s-a lăsat furat și l-a votat pe Putin. În consecință, Putin, oligarhii lui și poporul rus trebuie să plătească pentru genocidul, încă nesfîrșit, produs împotriva poporului pașnic ucrainean, dar și împotriva Civilizației Umane pe care, Putin, continuă s-o prejudicieze material! În lumea aceasta, totul se plătește, numai Putin nu crede în asta! La fel ca și Adolf Hitler!