O tînără nu-și poate găsi un iubit deoarece are 1,90 metri înălțime

Pentru Marie Temara, o tînără americancă de 28 de ani, înălțimea este și înger, și demon. Ea cîștigă o avere pe internet datorită imaginilor cu gigantismul său, dar îi este greu să-și găsească un partener pe măsură.

Fotomodelul de 1,90 metri înălțime  își cîștigă existența arătîndu-și statura pe site-ul pentru adulți OnlyFans. Din păcate, găsirea unei potriviri cu un bărbat este o problemă grea, potrivit NY Post. Atunci cînd un bărbat se laudă că are 1,83 m înălțime, ea își dă seama că sunt mici șanse să iasă împreună.

Marie Temara publică adeseori clipuri virale pe TikTok, în timp ce își documentează viața de femeie înaltă. Deși are mii de fani online, grupul ei de prieteni este mult mai mic. ”Voi recunoaște că este extrem de dificil să găsesc un tip mai înalt decît mine”, a declarat Temara, din Palm Beach..

„Să am o întîlnire la înălțimea mea este aproape imposibil pentru că oamenii se sperie de statura mea”.

Doar aproximativ 2% din populația din statul ei natal, Florida, este mai înaltă de 1,90 metri, potrivit NeedToKnow.

„Mi s-a spus că nimănui nu-i plac fetele înalte, că arăt ca un bărbat cu tocuri, că sunt prea mare pentru a fi o fată”, a povestit Temara.

„A fi cel mai înalt din școală a fost o provocare pentru mine, deoarece am fost hărțuită frecvent pentru că sunt mult mai înaltă și diferită de toți ceilalți”, și-a amintit ea.

Temara a strîns 1,3 milioane de urmăritori pe TikTok pînă în prezent și spune că a cîștigat pînă la 295.000 de dolari pe lună pe OnlyFans.

„Copiii de la școală m-au luat în rîs și mă numeau bărbat sau turn pentru că eram mai înaltă și mai grea decît majoritatea profesorilor bărbați.”

Temara a recunoscut că toți colegii de școală erau atît de „cruzi” cu ea, încît lua prînzul singură într-o cabină de baie pentru că nu avea prieteni.

„Acum sunt ultra-feminină pentru că nu vreau să fiu din nou numită bărbat și încerc să schimb percepția că a fi înalt este o trăsătură masculină”, mai spune fotomodelul.

Mama tinerei, Christine, are o înălțime de 1,98 metri, în timp ce tatăl ei, Mike, are "doar" 1,90. Frații ei, Shane, 26 de ani, și Troy, 24 de ani, au peste 2 metri.

După ce și-a convins familia gigantică – despre care ea crede că este una dintre cele mai înalte familii active online – să participe la videoclipurile ei TikTok, ea a observat că spectatorii deveneau mai interesați de viața lor.

„Mi-am dat seama că viața noastră obișnuită de zi cu zi este ceva cu adevărat interesant pentru majoritatea oamenilor, așa că am început să facem mai multe clipuri TikTok de familie și toate au început să devină virale”, a spus Temara.

Acum are 1,3 milioane de urmăritori în aplicație, dar a apelat și la OnlyFans, unde împărtășește clipuri în care își etalează înălțimea stînd lîngă obiecte de zi cu zi, mai mici decît ea.

„Sper doar să-i inspir pe alții și să le arăt că a fi înalt, mai mare și diferit este frumos și nu e ceva de care să-ți fie rușine”, a spus Temara.