O scrisoarea a unui soldat a ajuns la destinatie dupa 76 de ani

O scrisoare trimisă de un soldat american, care staţiona în Germania, către mama sa din Massachusetts, a fost livrată cu 76 de ani întîrziere. Aceasta a fost găsită abia acum, într-o unitate de distribuţie a Serviciului Poştal din Pittsburgh.

Sgt. John Gonsalves, în vîrstă de 22 de ani pe atunci, i-a scris mamei sale din Woburn în Decembrie 1945, după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, a informat WFXT-TV, citat de The Guardian.

„Dragă mamă, am primit o altă scrisoare de la tine astăzi şi m-am bucurat să aud că totul este în regulă. În ceea ce mă priveşte, sunt bine şi mă descurc. Dar mîncarea este destul de proastă, de cele mai multe ori”, se arată în scrisoare. „Iubire şi sărutări, fiul tău Johnny. Ne vedem curînd, sper”.

John Gonsalves a murit în 2015. Nici  mama lui nu se mai află în viață. Însă mesajul i-a fost distribuit fostei soţii, Angelina, pe care soldatul a cunoscut-o la cinci ani după ce a trimis scrisoarea.

"Imaginează-ți! Șaptezeci și șase de ani!”, a reacționat Angelina Gonsalves. „Nu mi-a venit să cred. Și scrisul lui de mînă și tot. A fost uimitor. Este ca și cum el s-ar fi întors la mine”