MISTERUL BARBATULUI TELEPORTAT DINTR-O LUME PARALELA IN AEROPORTUL DIN TOKIO

În Vara lui 1954, un om oarecare se prezintă la punctul vamal al aeroportului din Tokio, Japonia. Prezintă paşaportul vameşilor şi aceştia rămîn stupefiaţi cînd realizează că acesta a fost eliberat de o ţară necunoscută, Taured. Aşa a început una dintre cele mai fascinante şi totodată inexplicabile poveşti ale oamenilor care pur şi simplu se materializează în lumea noastră din alte dimensiuni. Autorităţile nipone l-au invitat pe bărbatul misterios la un interogatoriu. Acolo s-a aflat că era de vîrstă mijlocie şi provine dintr-o ţară care nu a existat niciodată pe harta lumii, Taured.

Atunci cînd a fost invitat să arate pe hartă unde este poziţionată ţara sa misterioasă a arătat spre Andorra. Chiar şi el era contrariat de ceea ce se întîmplă, pentru că nu auzise niciodată de Andorra, iar Taured exista de peste 1000 de ani. În paşaportul său se regăseau o mulţime de vize, unele ale unor ţări necunoscute. În acest fel, vameşii au realizat că bărbatul fusese de multe ori în Japonia, dar cu toate acestea un asemenea caz nu mai fusese semnalat.

Bărbatul susţinea că lucrează în cadrul unei companii cunoscute din Europa. Atunci cînd această companie a fost contactată, nimeni nu avea habar de existenţa acestui aranjat. Interesant este că bărbatul din Taured deţinea asupra sa o sumedenie de documente prin care putea proba că deţine o funcţie de conducere în respectiva companie. Cînd a fost percheziţionat, au fost găsiţi asupra sa bani ai unei ţări necunoscute, probabil Taured. Situaţia devenea dramatică şi nimeni nu îşi putea explica acest caz desprins din filmele de la Hollywood.

Pentru că vameşii erau în imposibilitatea rezonării cazului, bărbatul a fost invitat într-un birou pentru ca problema sa să fie preluată de serviciile secrete. Conform declaraţiilor vameşilor, a fost închis în acel birou, care se afla undeva la etajul 10 al clădirii respective, dar cu toate acestea bărbatul a dispărut fără urmă de parcă s-ar fi evaporat. Nimeni nu a găsit niciodată nici o explicaţie cu privire la cazul bărbatului din Taured. Se speculează că el ar fi veniţi dintr-o altă dimensiune, una paralelă cu a noastră, unde probabil se află ţara Taured.

Acesta nu este un caz singular, în istorie au mai fost relatate cazuri ale oamenilor teleportaţi din dimensiuni paralele. De exemplu, în 1851, un bărbat găsit rătăcit pe străzile din Frankfurt, Germania, le-a spus poliţiştilor că vine dintr-o ţară numită Laxaria, care se află pe continentul Sakria. Un alt om care a fost prins furînd mîncare dintr-un magazin din Paris şi care vorbea o limbă necunoscută susţinea că vine din Lizbia, ţară situată pe teritoriul Portugaliei.

Sursa: efemeride.ro