MESAJ DE FELICITARE ADRESAT PRESEDINTELUI FEDERATIEI RUSE, VLADIMIR PUTIN

Stimate Domnule Președinte,

Cu ocazia victoriei covîrșitoare repurtate în cadrul scrutinului prezidențial din Federația Rusă, am onoarea să vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai cordiale felicitări și sincere urări de sănătate, energie inepuizabilă și noi performanțe în realizarea planurilor și scopurilor propuse, în beneficiul și pentru bunăstarea poporului rus.

Realegîndu-Vă în înalta funcție de șef al statului, poporul rus V-a acordat încredere ca unui adevărat patriot al țării și și-a exprimat atașamentul și sprijinul deplin pentru cursul politic și social-economic de dezvoltare a țării, pe care îl promovați, în primul rînd, în scopul sporirii puterii Rusiei, consolidării stabilității și concordiei în societate, în vederea prosperării și creșterii bunăstării cetățenilor ei.

Folosesc această ocazie fericită pentru a reafirma că Republica Moldova este totalmente interesată în aprofundarea și extinderea în continuare a parteneriatului strategic atotcuprinzător cu Federația Rusă, parteneriat bazat pe bunele relații de prietenie, ce s-au stabilit și s-au consolidat de-a lungul secolelor între țările și popoarele noastre.

Reiterîndu-Vă felicitările pentru victoria strălucită în alegeri, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații.

Igor Dodon, Preşedinte al R. Moldova

Virginia Filip 27.03.2018 - 20:09

Dodon a depasit de multa vreme granita penibilului si a devenit josnic. Un mesaj atat de slugarnic si de supus, cum numai Dodon i-l putea trimite lui Putin. Rusine, Dodon! Mai grav este ca ne face pe toti de ras prin asemenea declaratii care ne umilesc pur si simplu.