LA MULTI, MULTI ALTFEL DE ANI, MULT PREA PATIMITI SI RABDATORI CITITORI AI NOSTRI!!!

Înainte de toate, iubiţi cititori, vă sîntem recunoscători pentru încrederea pe care o aveţi în noi, în seriozitatea, corectitudinea şi munca noastră, încredere manifestată prin promptitudinea şi curiozitatea cu care v-aţi abonat, pentru prima jumătate a anului 2016. Şi asta într-un număr impresionant şi în creştere la „Moldova Suverană”! Vă promitem că, aşa cum v-am obişnuit de atîţia ani, ne vom respecta toate promisiunile pe care vi le-am făcut, căci noi sîntem ziarişti oneşti, nu politicieni cu şorici în obraji!

Sîntem la finalul celui mai mizerabil an din viaţa voastră şi a noastră, a tuturor, iar asta pentru că politicienii iresponsabili şi lacomi consideră că un trai decent pentru moldoveni ar fi o ofensă pentru ei, o tentativă de a le limita furturile din visteria ţării, din buzunarele tuturor moldovenilor. După cum bine aţi constatat, iar reacţiile voastre au confirmat-o, v-am informat cu promptitudine despre absolut toate abuzurile politicienilor, despre toate şiretlicurile banditeşti prin care ne mint şi ne tot fură, zi de zi. Noi doar asta putem face – să vă informăm corect –, căci voi sînteţi cei care luaţi deciziile majore spre a stăvili toate abuzurile care vă transformă viaţa într-un chin insuportabil – organizaţi revolte populare de proporţii împotriva lor ori mai răbdaţi şi n-o să-i mai votaţi în vecii vecilor!

Deciziile vă aparţin, iar noi, asemenea ostaşilor aflaţi la datorie, vom continua, şi pe parcursul anului 2016, să fim în slujba adevărului şi a voastră! Spre deosebire de politicieni, noi sîntem o certitudine, o garanţie că aveţi pe cineva de la care puteţi afla adevărul.

La mulţi, mulţi, mulţi altfel de ani, iubiţi cititori mult prea pătimiţi şi răbdători! La mulţi, mulţi, mulţi altfel de ani, iubiţi cititori, plini de nerăbdare faţă de un viitor mai bun şi dragoste neţărmurită în familiile voastre, între oameni, în general! La mulţi, mulţi, mulţi altfel de ani, iubiţi cititori, pentru o Republică Moldova condusă de către politicieni patrioţi, cinstiţi şi respectoşi faţă de cei care i-au votat şi faţă de viitorul lor!

Moldova Suverană