LA CE BOALA PSIHICA ESTI PREDISPUS, IN FUNCTIE DE ZODIE

Influenţa semnului astrologic sub care sîntem născuţi se simte în comportamentul şi în personalitatea noastră. Şi tot semnul astrologic dictează şi predispoziţiile noastre spre anumite boli. Pornind de la aceste premise, iată care este boala psihică la care eşti predispus, în funcţie de zodie.

BERBEC. Uneori nu te poţi controla atunci cînd te enervezi, iar asta spune multe despre tine. Boala la care eşti predispus este tulburarea explozivă intermitentă, o tulburare comportamentală caracterizată de episoade de furie extremă. Încearcă să te calmezi, pentru binele tău!

TAUR. Tu eşti o persoană pasională, care trăieşte la maximă intensitate orice moment fericit, orice clipă frumoasă petrecută cu persoana iubită. Dar pasiunea aceasta exagerată poate declanşa şi ea probleme grave. Boala psihică la care eşti predispus este psihoza maniaco-depresivă. Acceptă că oamenii nu pot fi încadraţi numai în buni sau în răi!

GEMENI. Atitudinea ta de persoană superioară, care face glume mai bune sau mai proaste cu cei din jur, aproape mereu, s-ar putea să se transforme la un moment dat în ceva grav. Boala la care eşti predispus este schizofrenia, o tulburare caracterizată de halucinaţii, delir, comportament bizar.

(continuarea în numărul următor)