La 99 de ani, și-a reînnoit permisul de conducere

Divo Stagi, care, la 99 de ani, și-a reînnoit permisul de conducere și a primit și o recompensă din partea ACI Lucca pentru că nu a avut niciodată un accident, nu are nici o intenție de a trage mașina pe dreapta.

Divo Stagi nu prea are chef să se ”pensioneze” de la șofat, motiv pentru care, deși are 99 de ani, și-a reînnoit permisul de conducere, scrie fanpage.it.

Vestea a făcut înconjurul orașului Lucca, în care a locuit întotdeauna împreună cu soția sa Anna, cu care s-a căsătorit în urmă cu 67 de ani. Împreună cu ea, cu o zi înainte de ziua sa de naștere, a primit un premiu din partea ACI Lucca, deoarece în peste 70 de ani de conducere nu a avut niciodată un accident.

Ce-i drept, Divo Stagi a condus întotdeauna cu atenție și, din acest motiv, directorul ACI, Luca Sangiorgio, a dorit să îl recompenseze, oferindu-i certificatul de "Veteran al volanului". 

"Mă duc la o mică plimbare cu soția mea la Florența", a comentat Divo, "cam o sută de kilometri dus-întors”.

Acum este pensionar, dar în trecut a fost director și inspector de bancă, în timp ce soția sa Anna a lucrat o viață întreagă ca profesoară de școală primară. Împreună, ei continuă să călătorească pe drumurile din Lucca și nu numai.