IUBITE CITITORULE, NE REVEDEM PE 2 SEPTEMBRIE!

Ca în fiecare an, conform şi contractului pe care Redacţia noastră îl are încheiat cu ÎS „Poşta Moldovei”, începînd de astăzi şi pînă pe data de 1 Septembrie, ediţia print (de tipar) a ziarului nostru intră în concediu, iar pe data de 2 Septembrie „Moldova Suverană” va fi iarăşi în mîinile tale cu cele mai corecte informaţii şi analize.

Aici este vorba strict de ediţia print a ziarului, căci noi vom continua să întreţinem la zi ediţia online a „Moldovei Suverane” pentru cititorii noşti din acest spaţiu electronic. Prin urmare, iubite cititorule, după cum lesne ai înţeles deja, în această lună fierbinte de August, doar noi vom mai lucra în ţara aceasta, căci guvernanţii, majoritatea parlamentară gonflabilă şi mafioţii, complicii lor, se află în concedii de lux la care tu nici nu-ţi permiţi să visezi, în timp ce-ţi lucrezi ogorul şi tremuri de frica secetei, avînd permanent spaima zilei de mîine, grija merindelor pe care trebuie să le pui pe masa copiilor tăi în fiecare zi.

Aşadar, drag cititor al ediţiei tipărite pe hîrtie, spor la treabă şi… ne vedem pe 2 Septembrie! Între timp, pentru că noi vom continua să lucrăm, îţi făgăduim că îi vom „contoriza” în continuare pe aceşti bandiţi de guvernanţi care vor să-ţi jupoaie pielea pînă la oase, care trîndăvesc în concedii luxoase tot pe banii furaţi de la noi!

Moldova Suverană