INEDITĂ, DAR ADEVĂRATA POVESTE A FETIŢEI MOWGLI (VIDEO)

A copilărit printre animale sălbatice

Tippi este numele unei fetiţe care a fost născut în 1990 în Africa. Datorită părinţilor care erau fotografi, un copil a fost crescut printre animale sălbatice, într-un trib din Namibia. Astfel, atunci cînd avea doar un an de zile bea din biberon printre elefanţi, ajungînd să îi zică unuia dintre ei că este fratele ei, fiind surprinsă de părinţi în preajma unor animale sălbatice, multe dintre ele extrem de periculoase. În prezent, tînăra are 23 de ani şi studiază cinematografia la Sorbona.  

Copilăria lui Tippi Benjamine Okanti Degré trebuie să fi fost una fascinantă, cel puţin aşa pare din fotografiile în care copilul a fost surprins alături de animale sălbatice. Fetiţa şi-a petrecut primii ani din viaţa în Africa, după ce părinţii ei, originari din Franţa, s-au mutat în Namibia pentru a surprinde viaţa sălbatică de acolo, fiind fotografi, potrivit Bored Panda.

Cu toate că nu a avut jucării, Tippi a dus o viaţă asemănătoare lui Mowgli, celebrul personaj, trăind printre animale sălbatice şi printre membrii tribului Kalahari, oameni care au învăţat-o să vîneze şi să se hrănească cu rădăcini. Deoarece nu mai existau alţi copii, cel puţin nu de culoare albă, cei mai buni prieteni ai fetiţei au fost puii de leu, un elefant de cinci tone, o broască uriaşă, un ghepard şi restul vietăţilor pe care le vedea în fiecare zi.

Sylvie Robert şi Alain Degre, părinţii lui Tippi, doi fotografi de sălbăticie, au publicat o carte despre viaţa lor în Africa, avînd o serie de fotografii inedite cu fiica lor care, cu toate că a trăit printre animale, este în prezent o tînără normală ce studiază cinematografia la Sorbona. Cu toate acestea, atunci cînd s-a mutat în Paris, copilul a fost nevoit să facă şcoala acasă, deoarece nu a reuşit să se integreze într-o şcoală normală, deoarece nu avea nimic în comun cu restul elevilor.

"A fost magic să am posibilitatea să fiu liberă în natură cu acest copil. A fost o fetiţă norocoasă, ea a fost născută şi crescută în sălbăticie pînă la vârsta de 10 ani", povesteşte mama care nu s-a temut să îşi lase odrasla să ţină în mînă un şarpe.

Tînăra este acum o celebritate, cartea ei a devenit un bestseller. Mai mult, ea s-a întors de mai multe ori în Africa, unde a filmat documentare pentru postul de televiziune Discovery.

Sursa: RTV.NET