ILIAN CASU ISI INTRERUPE ACTIVITATEA POLITICA

Ilian Cașu părăsește Partidul Politic „Partidul Nostru” și își întrerupe activitatea politică, din motive personale. Anunțul a fost făcut de acesta pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

„Vă anunț că, din motive personale, îmi întrerup activitatea politică. Mulțumesc lui Renato Usatîi si echipei Partidului Nostru pentru conlucrare. Sănătate vouă tuturor!”, a scris Ilian Cașu.

Ilian Cașu a deținut funcția de vicepreședinte al Partidul Politic „Partidul Nostru”. A debutat în politică în anul 2015, cînd a candidat din partea formațiunii la funcția de primar general al municipiului Chișinău. După alegerile locale, a fost consilier municipal. A mai candidat pe lista națională a partidului la alegerile parlamentare din 2019, dar și la alegerile parlamentare din iulie 2021, din partea Blocului electoral „Renato Usatîi”.

De meserie este profesor de engleză și politolog, fiind absolvent al Facultății de Limbi străine din cadrul Universității Alecu Russo din Bălți. Teza de master în științe politice a susținut-o la Universitatea din Mississippi, Oxford, SUA.

Sursa: IPN