IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU PRESEDINTELE ORGANIZATIEI OBSTESTI PENTRU INTREPRINDERILE MICI SI MIJLOCII DIN RUSIA

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Aleksandr Kalinin, președintele Organizației Obștești pentru întreprinderile mici și mijlocii din Rusia „Opora Rossii”, care deja al doilea an participă la lucrările Forumului Economic Moldo-Rus.

Organizația condusă de Alexandr Kalinin întrunește circa 400 de mii de membri asociați și are reprezentanți în toate regiunile Federației Ruse.

Dl Kalinin a salutat organizarea Forumului, menționînd că oamenii de afaceri din Rusia manifestă un interes sporit pentru stabilirea relațiilor de colaborare cu întreprinzătorii moldoveni, în special în domeniul agriculturii, creării întreprinderilor mixte, etc.

Igor Dodon a salutat prezența dlui Kalininla Chișinău. Șeful statului a menționat că Forumul din anul curent cu genericul ”Parteneriat fără hotare” se desfășoară la un nivel nou și deschide oportunități mari de colaborare. Președintele țării și-a exprimat încrederea că acest eveniment oferă perspective foarte bune de a extinde și consolida relațiile comercial-economice dintre țările noastre.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova