IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU ION CEBAN

Astăzi, Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Interlocutorii au abordat subiecte de importanță majoră pentru municipalitate.

Detaliat părţile au vorbit despre noile unități de transport care urmează să ajungă în scurt timp în Chișinău, despre acele 100 de autobuze care vor fi achiziționate, dar și cele 35 de troleibuze asamblate.

De asemenea, oficialii au discutat reluarea procesului educațional în instituțiile preșcolare și școlare, despre acele obiective de infrastructură care se află în reparație și despre termenul de dare în exploatare a fiecărui proiect.

În altă ordine de idei Igor Dodon şi Ion Ceban au făcut un schimb de opinii cu privire la organizarea în condițiile actuale a Hramului Orașului. În context, Ion Ceban a menționat că se planifică ceva inedit pentru chișinăuieni cu păstrarea tuturor normelor de siguranță și recomandărilor specialiștilor.

Şeful statului a apreciat efortul depus de domnul primar în îmbunătățirea aspectului capitalei noastre și a reiterat disponibilitatea instituției prezidențiale de a susține în continuare proiectele și inițiativele pentru Chișinău și locuitorii lui.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova