HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBECII în săptămîna următoare au toate şansele să încheie un şir de contracte cu perspectivă. Cu timpul, realizarea lor o să vă aducă un profit considerabil. Berbecii, care ştiu să-şi planifice cu minuţiozitate atît propriile acţiuni, cît şi bugetul, ar putea să folosească cu cap dividendele obţinute din aceste afaceri. În business lucrurile se vor desfăşura anume aşa cum aţi programat, fără impedimente.

TAURII trebuie să aibă o atitudine cît se poate de serioasă faţă de o sarcină primită de la conducere. De faptul cum o să vă isprăviţi cu aceasta poate depinde întreaga carieră. Acordaţi mai multă atenţie oamenilor apropiaţi şi propriei case. Vă va fi mult mai confortabil să vă ocupaţi de menaj dacă îi veţi face aliaţi pe rude şi apropiaţi.

GEMENII ar putea să se confrunte în această săptămînă cu situaţii ieşite din standarde. Pentru a le depăşi, cel mai bun povăţuitor va fi ingeniozitatea. În zilele apropiate o să primiţi interesante propuneri de afaceri însă va trebui şi dvs. să daţi dovadă de iniţiativă în căutarea noilor surse de venit. Finalmente, toate eforturile vor avea un impact pozitiv asupra bunăstării dvs.

RACII vor putea cu succes să se ocupe de extinderea cercului de comunicare. Mizaţi mai des pe propria intuiţie, aceasta o să vă ajute la stabilirea unor noi contacte utile. Totodată, ţineţi minte că nu trebuie să-i presaţi pe cei din jur, altminteri nu veţi reuşi să captaţi simpatia oamenilor şi pe viitor nu veţi putea conta pe ajutorul şi susţinerea lor.

LEII vor putea avea succes în această săptămînă graţie comunicabilităţii lor. Deosebit de uşor vor putea soluţiona probleme legate de reparaţie şi amenajare a locuinţei. Veţi reuşi să faceţi permutaţii de mobilă sau să cumpăraţi alta nouă. În toate treburile dvs. cel mai bun aliat o să vă fie diplomaţia, care o să vă ajute să evitaţi problemele şi situaţiile confuze.

FECIOARELE demult trebuie să-şi viziteze prietenii mai vechi, cu care nu s-au întîlnit de-un car de ani. Sînteţi oaspete dorit în casa lor, mai ales că săptămîna următoare este binevenită vizitelor neaşteptate. S-ar putea să se întîmple ca cineva dintre amici să vă lanseze o invitaţie la serviciu, de altfel, din cîte se vede, în timpul apropiat vă aşteaptă nu o singură propunere asemănătoare.

BALANŢELE în săptămîna următoare pot să se apuce cu îndrăzneală de cele mai complicate treburi. Neapărat veţi putea să le scoateţi în capăt şi să obţineţi rezultatul scontat. Sînteţi activi şi perseverenţi ca niciodată. În zilele apropiate veţi resimţi un mare flux de puteri şi sporire a potenţialului vital, ceea ce o să vă permită să faceţi faţă oricăror probleme ce le aveţi în faţă.

SCORPIONII se vor putea afirma cu succes în activităţi financiare şi antreprenoriale. Graţie unor circumstanţe fericite, o să se activizeze relaţiile parteneriale ce vor conduce spre încheierea unor înţelegeri profitabile. Dacă veţi fi invitat la vreun eveniment, atunci această întîlnire o să vă permită să deschideţi pentru sine noi direcţii de afaceri cu perspectivă.

SĂGETĂTORII n-ar trebui să piardă timpul în zadar: săptămîna viitoare este o perioadă cînd vor fi la înălţime şi le va sta în puteri să lămurească orice fel de probleme. Nativii din această zodie se vor deosebi prin capacitate sporită de muncă şi ingeniozitate. Veţi obţine succese impunătoare, veţi fi un model pentru prieteni şi colegi, iar şefii o să vă aprecieze la justa valoare în cadrul serviciului.

Pe CAPRICORNI în următoarele şapte zile îi poate aştepta o avansare la serviciu. Profesionalismul şi capacitatea lor de muncă nu vor rămîne neobservate de şefi. Fiind antrenaţi în treburi de serviciu nu vor uita nici de familie. Cei apropiaţi întotdeauna au nevoie de atenţie şi de susţinere, de aceea străduiţi-vă ca măcar în zilele de odihnă să fiţi acasă şi nu la oficiu.

VĂRSĂTORII trebuie să-şi controleze comportamentul în comunicarea cu cei din jur. Impulsivitatea excesivă şi capriciile au toate şansele să provoace o clarificare de relaţii cu colegii de la serviciu sau chiar şi un scandal cu şefii, urmat de consecinţele respective. În acelaşi timp, dispoziţia proastă poate avea un impact negativ asupra relaţiilor cu persoanele apropiate.

PEŞTII n-ar trebui să-şi facă griji referitor la propriile planuri – nimic nu va fi în stare să-i întristeze în următoarele zile. Faceţi ordine în afaceri şi în casă, iar în zilele de odihnă organizaţi o petrecere de familie, mai ales că asemenea evenimente vă reuşesc de minune. Cei apropiaţi vor aprecia la justa valoare străduinţele şi probabil la rîndul lor o să vă pregătească o surpriză plăcută.