HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Preocupările legate de sănătate vor creşte în perioada următoare. O serie de evenimente vor gravita în jurul tău, iar ipohondria va fi adevărata ta afecţiune.

TAUR. Din cînd în cînd te izolezi de restul lumii să îţi faci ordine în gînduri, iar cei din jur te privesc ciudat pentru lipsa ta de comunicare. Continuă-ţi traseul cum crezi de cuviinţă. Ai nevoie de o perioadă în care să cerni neghina de grîu.

GEMENI. Cuvintele de ordine pentru această săptămînă sînt constrîngere, neputinţă, sabotaj. Cam asta vei simţi de-a lungul şi de-a latul celor 7 zile de foc.

RAC. Anumite sentimente te vor face sa acţionezi mai puţin raţional şi asta va atrage cu sine o serie de consecinţe nefaste mai ales din punct de vedere familial.

LEU. Cheltuielile te vor avantaja în săptămîna aceasta şi vei beneficia de protecţia astrelor. E foarte probabil să găseşti o persoană cu care să începi o relaţie de vis.

FECIOARĂ. Oricîte economii vei încerca să faci, oricîte permutări de bani vei avea în plan, mereu se va ivi un fapt neprevăzut care îţi va solicita bugetul.

BALANŢA. Te vei radicaliza şi vei fi un fel de nesuferit de serviciu pentru cei din jur. Te aşteaptă zile pline de tensiune.

SCORPION. Te vei simţi ceva mai neglijat chiar dacă nu vei avea motive. Revin vechile mofturi şi obiceiurile proaste cu care te faci popular atît de uşor.

SĂGETĂTOR. Înţelegerea este cheia cunoaşterii şi tu realizezi asta mai ales în ziua de vineri, adică pe 15 iulie.

CAPRICORN. Certurile cu prietenii vor fi inevitabile, mai ales dacă e vorba despre sume de bani frumoase la mijloc. Reglează-ţi conturile, însă fără să sari calul.

VĂRSĂTOR. Dreptatea nu se caută cu toporul în mînă. Nu vei reuşi să obţii victorii dacă nu foloseşti aceleaşi arme pe care le folosesc ceilalţi, iar în cazul tău, toţi se poartă cu mănuşe de catifea, chiar daca îţi doresc răul.

PEŞTI. Contextul economic din perioada următoare îţi este favorabil. Îţi vei consolida statutul social şi vei reuşi să te integrezi mai bine în anumite cercuri.

Sursa: ziuaveche.ro