HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Întîlnirile din această săptămînă se desfăşoară sub auspiciul diplomaţiei. Acest lucru va atenua orice urmă de neînţelegere între dumneavoastră şi cei cu care veniţi în contact. Mare atenţie la o discuţie mai aprinsă cu un nativ din zodia Săgetător.

TAUR. Marte se află alături de semnul dumneavoastră pentru următoarea perioadă. Acest lucru poate determina acumularea unei tensiuni greu de suportat, mai ales referitor la partenerii sau prietenii apropiaţi. Asiguraţi-vă doar că merită sa luptaţi pentru propria cauză.

GEMENI. Ştiţi cum vă percep cei din jur? Fermecători şi adorabil de imposibili! Treceţi prin stări amestecate, care nu fac decît să fiţi un pic cam greu de suportat. Acesta este însă un moment prielnic pentru a aplana neînţelegerile. Aveţi grijă cum vorbiţi şi străduiţi-vă să vă faceţi auziţi fără a ridica tonul.

RAC. Pentru nativii acestei zodii avem o recomandare: distraţi-vă cît mai mult. Nu ar fi rău să vă luaţi o scurtă vacanţă şi să profitaţi de vară pentru a va odihni. Ca o contradicţie, cineva apropiat vă va aduce cu picioarele pe pămînt. Aveţi de îndeplinit nişte sarcini de serviciu, care nu se pot amîna! Spor la lucru.

LEU. În următoarea perioadă preocupările dumneavoastră sînt legate de casă. Cauza poate fi un oaspete ce soseşte în vizită, lucrări de renovare sau chiar schimbarea reşedinţei. Bineînţeles, acest haos care vă înconjoară va fi o oportunitate grozavă pentru a vă încerca… răbdarea. Oricum, sînteţi mult mai sociabili ca de obicei.

FECIOARĂ. Primiţi o veste bună. Aveţi un chef teribil de discuţii şi nimeni nu vă opreşte să vă expuneţi părerile. Energia pozitivă de care dispuneţi este mai mult decît necesară şi vă ajută să comunicaţi mai uşor. Se pregăteşte să vă taie calea o idilă amoroasă cu o persoană mai în vîrstă, mai bogată sau mai stabilă ca dumneavoastră.

BALANŢĂ. Lucraţi mult mai greu ca de obicei deoarece va stă gîndul la concediu. Cîştigurile suplimentare nu vă mai preocupă ca pînă acum şi ar trebui să nu plasaţi în plan secund grijile financiare. Vacanţa se termină repede şi vă aşteaptă acasă un teanc impresionant de facturi şi de proiecte abandonate.

SCORPION. V-aţi hotărît să arătaţi lumii de ce sînteţi în stare. Este şi motivul pentru care sînteţi pregătiţi să lucraţi din greu. Vă ajută foarte mult şi energia pe care aţi conservat-o. Spre sfîrşitul săptămînii primiţi cadou un obiect ce vi-l doreaţi de multă vreme.

SĂGETĂTOR. Relaţiile cu cei din jur sînt mult mai plăcute acum. „Vinovată” pentru aceasta este doar Venus. Practic, lucrurile vă merg mult mai bine şi vă exprimaţi afecţiunea pentru persoana iubită mult mai uşor. În cazul în care vă simţiţi frustraţi şi doriţi să vă confruntaţi cu cineva, mai bine nu o faceţi.

CAPRICORN. Locul de muncă este principala dumneavoastră preocupare. Sînteţi lăudaţi pentru rezultatele obţinute şi primiţi chiar o mărire de salariu. Şi relaţiile cu colegii se vor îmbunătăţi. Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră. Feriţi-vă de excesul de dulciuri.

VĂRSĂTOR. În această săptămînă preferaţi să fiţi propriul şef şi din acest motiv s-ar putea să apară cîteva mici conflicte cu colegii. Se vor simţi ameninţaţi de voinţa dumneavoastră însă este nevoie doar să le amintiţi că nu trebuie să-şi facă probleme.

PEŞTI. Vă este dor să vă retrageţi în propria carapace şi să meditaţi? Cheful pe care îl aveţi este tăiat de Marte, care vă invită să călătoriţi, să exploraţi zone noi, să descoperiţi oameni şi locuri noi. Şi totuşi, se amestecă puţin Venus şi vă spune să vă duceţi acasă. Dumneavoastră alegeţi încotro porniţi!

Sursa:ziuaveche.ro