HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Astrele le sînt favorabile Berbecilor și le influențează starea de spirit într-un mod pozitiv. În acest fel vor reuși să facă față tuturor provocărilor de care vor avea parte. Sînt foarte atenți la detalii și asta îi va ajuta să descopere eventualele nereguli. Nativii trebuie să aibă grijă în privința cheltuielilor pentru a nu ajunge să se împrumute.

TAUR. Unii Tauri nu stau prea bine la capitolul sănătate și ar trebui să meargă la medic pentru a vedea despre ce este vorba. În acest fel vor scăpa de griji și vor putea să se trateze din timp. Este posibil că oboseala să își spună cuvîntul și tocmai din acest motiv, nativi nu se simt prea bine în ultimul timp. Taurii singuri vor avea șansele să-și găsească partenerul.

GEMENI. În ciuda faptului că nu s-au simțit prea bine în ultimele zile, Gemenii vor avea parte de un plus de energie și astfel vor reuși să-și finalizeze treburile amînate din cauza problemelor medicale. Important este să nu se impacienteze și să ia lucrurile pe rînd. La sfîrșitul săptămînii se anunță niște posibile cîștiguri financiare, așa că Gemenii trebuie să se fie atenți pentru a nu le rata.

RAC. Racii vor avea șansele să avanseze în carieră așa că trebuie să fie atenți la toate oportunitățile ivite. Totul se datorează faptului că sînt puși pe fapte mari și vor reuși să ducă la finalizare cu brio un proiect important. Important este ca superiorilor nu le va scăpa din vedere acest aspect. Nativii nu trebuie să uite de nevoile membrilor familiei și să petreacă mai mult timp alături de ei.

LEU. Leii vor fi foarte veseli și tonusul lor bun îi va molipsi pe toţi cei din jurul lor. Aceștia trebuie să profite din plin de energia pozitivă de care vor avea parte în următoarele zile pentru a-și pune pe roate afacerea mult visată. Încrederea în forțele proprii îi va ajuta să aibă multe idei strălucite care nu au cum să nu fie încununate cu succes.

FECIOARĂ. Fecioarele se vor simți cam panicate în aceste zile. Totul se întîmplă din cauza faptului că nu stau prea bine la capitolul încredere în forțe proprii, iar acest lucru le determină să aibă temeri nefondate. După ce vor elimina grijile pe care și le fac inutil, vor vedea că lucrurile nu stau chiar atît de prost. Important este și din ce unghi privesc situația respectivă.

BALANȚĂ. Balanţele se vor angaja în unul dintre cele mai ambițioase proiecte, lucru foarte bun, deoarece îi va ajuta să stabilească noi recorduri din punct de vedere profesional. În acest fel vor reuși să-și rotunjească și veniturile și se gîndesc încă de pe acum la o binemeritată vacanță.

SCORPION. Scorpionii vor avea o schimbare totală de atitudine în următoarele zile. Aceștia au ajuns la concluzia că o atitudine ostilă nu le aduce decît conflicte și astfel se hotărăsc să fie mai indulgenți cu cei din jurul lor. Cei care nu le știau și această latură, a blîndeții, vor rămîne uimiți de transformarea scorpionilor.

SĂGETĂTOR. Săgetătorii cu probleme în familie doresc să facă ceva în această privință. Simt că nu mai pot face față conflictelor zilnice și se hotărăsc să facă primul pas spre împăcare. Chiar dacă, orgolioși din fire, vor considera că acest gest este unul de slăbiciune, vor vedea că în cele din urmă rezultatul final este cel care contează cu adevărat, și anume: pacea în familie.

CAPRICORN. Capricornii vor fi foarte secretoși în această săptămînă. Aceștia doresc să își pună bazele unei mici afaceri și nu doresc să le fie furate ideile. Cel mai bine este să nu devină paranoici și să se comporte cît mai natural cu cei din jurul lor. Vor vedea că lucrurile vor merge de la sine și asta le va aduce un mare sentiment de fericire.

VĂRSĂTOR. Vărsătorii sînt tot mai ambițioși și își stabilesc tot timpul noi obiective. Acest lucru îi va face să fie extrem de competitivi și astfel vor primi multe cuvinte de laudă, atît din partea colegilor, cît și a superiorilor. Este posibil să se remarce într-un domeniu de care fugeau iar asta le produce o mare satisfacție.

PEȘTI. Peștii simt că este momentul să se concentreze mai mult pe viața personală. Membrii familiei se simt tot mai excluși, în ultimul timp, și asta nu face altceva decît să dea naștere la conflicte. Dacă vor petrece week-end-ul împreună și își vor spune ce au pe suflet vor reuși să pună capăt supărărilor.

Sursa: voceavalcii.ro