HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Începutul săptămînii vine cu cîteva schimbări pe plan emoţional. Dacă nu te complaci în stările negative, vei fi bine. Pe parcursul săptămînii vei avea spor la locul de muncă şi ai posibilitatea să te remarci în faţa superiorilor tăi. Nu pleca urechea la răutăţile colegilor, ci concentrează-te pe sarcinile pe care le ai de rezolvat. Doar aşa vei avea de cîştigat. În week-end, astrele favorizează activităţile romantice.

TAUR. Ai nevoie de o schimbare de decor. Fie îţi schimbi locul de muncă, dar rămîi în domeniul în care activezi deja, ori optezi pentru o altă carieră, dar importantă este schimbarea de scenariu. Ai tendinţa să te laşi cuprins de rutină şi asta nu e bine. Sînt favorizate semnările de contracte sau încheierea unei afaceri. Fii atent la acte înainte de a semna. Duminică vei avea o întîlnire plăcută cu familia.

GEMENI. Eşti destul de tensionat săptămîna asta, iar asta ţi-ar putea afecta relaţiile cu cei din jur. Asigură-te că în week-end îţi pui în funcţiune abilităţile de comunicare. La locul de muncă lucrurile sînt liniştite, dar te nemulţumeşte ceva. Poate ar fi cazul să vorbeşti cu superiorii tăi pentru o mărire de salariu. Nativii singuri vor avea şanse mari să găsească o persoană potrivită dacă ies din casă şi socializează. 

RAC. Starea de sănătate îţi cam pune piedici în ultimul timp. Nu ar fi rău să vizitezi un medic şi să vezi despre ce e vorba, ca să scapi de griji. Se ivesc ocazii de a cîştiga nişte bani, în afara locului de muncă. Nu rata ocazia, căci ai fost cam nechibzuit cu banii, iar acum eşti nevoit să reduci cheltuielile. Partenerul tău decide să plecaţi într-o scurtă escapadă în week-end, pentru a reaprinde scînteia dintre voi doi. Încarcă-te cu energie şi evită discuţiile, dacă vrei ca totul să decurgă armonios.

LEU. Atitudinea de lider s-ar putea să se întoarcă împotriva ta la locul de muncă, unde unii colegi nu apreciază faptul că faci pe şeful cu ei. Ia-o mai uşor cu directivele. Finanţele tale o cam iau la vale şi iar nu ştii pe ce s-au dus banii. Ţine o evidenţă clară a bugetului ca să nu te mai trezeşti în această situaţie şi în viitor. Acest aspect va fi şi subiectul discuţiilor dintre tine şi partener.

FECIOARĂ. Firea ta liniştită o ia razna săptămîna asta. Ai deadline-uri de respectat la birou, partenerul se simte neglijat, iar tu eşti epuizat atît fizic, cît şi moral. Ia-ţi cîteva zile libere şi linişteşte-te. Nu te poţi concentra la nimic în felul acesta. În week-end îţi revin energia şi cheful de viaţă, pentru că vor reapărea în peisaj vechi cunoştinţe care ţin să te vadă neapărat. Ai pus bani deoparte, iar asta se simte la buzunar.

BALANŢĂ. Este timpul să pui piciorul în prag. Sînt favorizate încheierile de afaceri, aşa că nu ar fi rău să îţi revizuieşti contractul de muncă sau să le propui o afacere superiorilor tăi. Din punct de vedere al dragostei, stai destul de rău, iar asta te afectează. Eşti epuizat din punct de vedere emoţional. Este momentul să ai o discuţie serioasă cu partenerul, dar ţine minte că există posibilitatea să vă despărţiţi. 

SCORPION. Nu-ţi mai stă capul de atîta treabă, dar totuşi reuşeşti să faci faţă sarcinilor din ce în ce mai dificile. Colegii de la birou te invidiază. În week-end te poţi relaxa şi ieşi cu prietenii în oraş, mai ales că ai amînat destul de mult timp să te vezi cu ei. Eşti uşor irascibil, dar asta e doar din cauza lipsei de somn. Recuperează timpul pierdut în week-end şi odihneşte-te. Duminică nu uita să le dai un telefon părinţilor tăi.

SĂGETĂTOR. Această săptămînă este prielnică pentru a rezolva problemele pe care le ai de ceva timp cu părinţii tăi. Abordează-i cu atenţie şi expune-ţi punctul de vedere, dar încearcă să nu fii agresiv. Sigur se va ajunge la un consens. Pe plan amoros, ai noroc. Vei întîlni o persoană specială, dar depinde de tine cît de departe vrei să duci lucrurile. Locul de muncă nu este de neglijat, căci ai sarcini grele, aşa că asigură-te că ai parte de suficientă odihnă.

CAPRICORN. Îţi este dificil să te înţelegi cu oamenii din jurul tău săptămîna asta. Evită discuţiile aprinse, care ar putea degenera în certuri serioase şi, sub nicio formă, nu arunca reproşuri fără să te gîndeşti la consecinţe. Te axezi pe activităţile profesionale, iar asta e bine. În week-end, ai puţin timp liber şi ar fi cazul să îţi concentrezi energia rămasă pe relaţiile cu cei dragi. Scoate-ţi partenerul la o masă în oraş, mergi cu prietenii la un film.

VĂRSĂTOR. Ţi-ai neglijat sarcinile de la birou, iar superiorii tăi ar putea observa lipsa de atenţie. Implică-te la proiecte mai complexe, pentru a-ţi fi trecute cu vederea scăpările. În viaţa de cuplu, s-ar putea să te irite comportamentul partenerului de viaţă, dar dacă reuşeşti să îţi stăpîneşti ieşirile, totul va fi bine. Prietenii îţi cam duc dorul şi simt că îi eviţi. Programează o ieşire în oraş şi destinde-te alături de ei.

PEŞTI. Fă-ţi curaj să le spui persoanelor din jur ceea ce te deranjează, pentru că nu e nimic greşit în asta, atît timp cît îţi temperezi tonul şi ştii să abordezi problemele delicate. Nu are rost să faci din ţînţar armăsar, aşa că dacă vezi că discuţiile nu duc nicăieri, abandonează ideea. Pune-ţi bani deoparte, căci se anunţă zile în care va bătea vîntul prin buzunare şi ar fi indicat să te pregăteşti.

După: mediafax.ro