HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Începeți să fiți din ce în ce mai interesat de informaţiile care vă parvin. Uneori, aveți senzaţia că acestea vin fie dintr-un trecut de poveste, fie dintr-un viitor utopic. Aveți parte de surprize frumoase, surprize aduse din partea prietenilor. Evitați tendinţa de a vă autosacrifica sau de a vă nega dorinţele.

TAUR. Ar trebui să vă fie returnat ceea ce ați pierdut, fie un cîştig, fie o mărire de salariu, fie o avansare la locul de muncă sau o laudă nespusă la timpul potrivit. Se pare că aveți nevoie de dragoste adevărată, de compania unei persoane care să vă semene, și este posibil ca această persoană să apară cît mai curînd posibil. Se anunţă o perioadă bună, petrecută alături de prietenii dragi.

GEMENI. Se pare că intuiţia nu vă trădează nici de această dată; vă preocupă din ce în ce mai mult segmentul de viaţă rezervat carierei şi vă pregătiți pentru o nouă reuşită. Ceea ce ar fi bine să nu uitaţi este faptul că, în această perioadă, nimic nu este cert sau clarificat la timp. În cazul în care sînteți implicat într-o relaţie la distanţă, comunicarea cu această persoană decurge excelent.

RAC. Şansele de a călători sînt foarte crescute în această perioadă, iar capacitatea de a înţelege sensul ascuns al lucrurilor este amplificată. Nu vă mulţumiți cu o primă explicaţie, pentru că lucrurile nu sînt ceea ce par a fi. Apar noi oportunităţi în viaţa dumneavoastră, în special în ceea ce priveşte bunurile pe care le împărțiţi cu alte persoane.

LEU. Chiar dacă intenţiile sînt unele bune, se pare că sfîrşiți prin a exagera atunci cînd vă preocupați de soarta celorlalţi. Sfaturile sînt binevenite, însă luați în calcul faptul că şi dumneavoastră puteți greşi şi analizați de două ori o situaţie înainte de a acţiona. Aveți parte de zile în care dragostea nu numai că nu vă va lipsi, însă va fi asemenea unui elixir al tinereţii.

FECIOARĂ. Oricît de fascinante ar părea persoanele care intră acum în viaţa dumneavoastră, oricît de minunate simţiți a fi momentele petrecute împreună cu acestea, încercați să nu vă luați angajamente pe termen lung vizavi de ele. Restabiliți-vă graniţele şi vizualizați clar limitele care vă separă de restul lumii, deoarece spaţiul personal este cît se poate de invadat.

BALANŢĂ. Momentele de inspiraţie maximă sau situaţiile cele mai plăcute, care vă fac să vă simţiți asemenea unui stăpîn al lumii, intervin exact atunci cînd vă aşteptaţi mai puţin şi cu „ajutorul“ cui nu credeți. Eliminați cu uşurinţă separarea între muncă şi plăcere şi le îmbinați cu rafinament atunci cînd este cazul.

SCORPION. O perioadă în care aveți nevoie mai mult decît oricînd de sfatul unei persoane apropiate, fie că este vorba despre cel cu care vă petreceți viaţa sau despre cineva care vă consiliază de mult timp. Apoi, se anunță o schimbare în bine în ceea ce priveşte rutina zilnică. Distracţia nu va lipsi zilele astea, mai ales dacă vă petreceți timpul liber în compania prietenilor și cunoscuților.

SĂGETĂTOR. Aveți nevoie de echilibru şi de stăpînire de sine mai mult decît oricînd, în această perioadă. Vestea bună este aceea că, de această dată, Saturn, deşi considerat a fi „malefic“, vă va fi de mare ajutor; veți găsi puterea de a depăşi orice fel de obstacol, stăpînindu-vă pornirile impulsive. Unele dintre temerile avute se pot accentua.

CAPRICORN. Se pare că a sosit momentul pentru a rezolva multe dintre problemele pe care le-ați avut în ultima perioadă şi care păreau pecetluite pe vecie. Afacerile sînt favorizate, la fel şi înţelegerile sau asocierile. Amănuntele şi organizarea vieţii pot fi analizate cu mare acurateţe. Apoi, pe măsură ce timpul trece, spontaneitatea de care veți da dovadă va atrage pe mulţi de partea dumneavoastră.

VĂRSĂTOR. Este posibil să primiți mai mulţi bani decît pînă acum pentru munca depusă, condiţia fiind aceea de a nu vă lansa în proiecte utopice. Nici farmecul nu vă lipseşte, acesta fiind încă un avantaj în a obţine tot ceea ce v-ați propus. Cu toate acestea, este posibil să fiți minţit de cei care au pretenţia a fi oameni de încredere, prieteni sau persoane care pretind a vă proteja. Relaxați-vă, veți avea de-a face cu momente de poezie.

PEŞTI. Nivelul de energie va creşte, claritatea în gîndire nu va mai fi chiar atît de uşor umbrită, iar „dramul de noroc“ de care aveți nevoie va fi prezent în fiecare acţiune întreprinsă de acum încolo. Cu cît mai multă atenţie lucrați, cu atît mai eficient veți fi, deoarece inspiraţia nu vă părăseşte. În cazul în care vreți să întreprindeți ceva nou, e de preferat să mai așteptați.

Sursa: gds.ro