HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Puteţi fi un consilier excelent, descoperiţi cu uşurinţă ceea ce altora le este ascuns înţelegerii. Se înmulţesc invitaţiile prietenilor, fiind chemat să redescoperiți bucuriile pe care activităţile socio-culturale vi le pot oferi. Exprimați-vă în cel mai original mod posibil, cu siguranţă veți fi apreciat (poate chiar şi invidiat).

TAUR. Evitați să vă plîngeți de milă, nu vă alintați mai mult decît este cazul și, mai ales, fiți realist şi pragmatic. Există riscul de a pierde din vedere detaliile importante. Extravaganţele nu vă sînt de folos, cu atît mai puţin cheltuielile nesăbuite. Se apropie o perioadă foarte bună pentru a descoperi elementele ascunse.

GEMENI. Se pare că a sosit timpul să luați o decizie importantă pentru viitorul dumneavoastră. De asemenea, se poate spune că este momentul să faceți curăţenie, să eliminați din viaţă acele relaţii care nu vă mai sînt deloc de folos, să renunţați la legăturile care vă seacă de energie şi vitalitate. Aveți grijă, impactul cuvintelor pe care le rostiți este maxim, de multe ori chiar nedorit.

RAC. Bucuria maximă va fi prezentă la sfîrşitul acestei săptămîni, atunci cînd timpul petrecut alături de o persoană foarte dragă. Chiar dacă volumul de muncă pe care îl aveți de obicei se va mări, chiar dacă interacţiunile cu cei cu care aveți un raport egal de putere vor lua o turnură neaşteptată, veți trece de orice obstacol cu bine şi cu fruntea sus.

LEU. E o perioadă în care este indicat să vă ocupați de starea fizică şi să vă reorganizați rutina zilnică. Probabil că veți fi provocat să faceți schimbări, probabil că veți consuma mai multe resurse decît de obicei urmînd sfaturile unor prieteni, în ceea ce priveşte acest aspect, important este să nu vă mulţumiți cu ceea ce aveți acum.

FECIOARĂ. De departe, cea mai bună veste este aceea că se amplifică şansele de a fi fericit. Pregătirile pe care le-ați făcut pentru viitor în ultima vreme încep să dea roade.  Se anunţă momente excelente petrecute în compania prietenilor. Nu vă subestimați talentele și aveți încredere că sînteți o persoană valoroasă la locul de muncă.

BALANŢĂ. Aveți tendinţa de a vorbi prea mult, de a spune vrute şi nevrute, discutînd despre detalii care nu fac subiectul preocupărilor obişnuite.  Reușiți să găsiți aspectele pozitive în orice situație și rezolvați cu ușurință problemele care apar. Fiți mai suspicios decît de obicei atunci cînd concluziile altora vă sînt prezentate într-o lumină de-a dreptul orbitoare.

SCORPION. Cresc şansele de a consuma mai multe resurse decît aveți nevoie. De evitat dependenţele şi chemările viciilor. Se pare că persoana iubită va fi din ce în ce mai prezentă în viaţa de zi cu zi, ceea ce este minunat în cazul în care îi simţeați lipsa şi ați fi vrut să petreceți mai mult timp alături de aceasta.

SĂGETĂTOR. Este posibil să vă vedeți într-o lumină poate cam prea puternică. Riscul de a face gafe există; la fel şi şansele de a nu fi persoana potrivită la locul potrivit. Vestea bună este legată de primirea unei sume de bani care vă face viaţa mult mai frumoasă decît pînă acum.

CAPRICORN. Urmează o perioadă intensă, în care trebuie să învățați lucruri noi și să meditați. Din punct de vedere financiar, lucrurile decurg din ce în ce mai bine. În acelaşi timp, şi oamenii din jur vă vor percepe într-o nouă aură. Se poate spune că era momentul să vi se acorde credit necondiţionat şi opiniile să conteze cu adevărat pentru ceilalţi.

VĂRSĂTOR. Bine ar fi să nu vă lăsați impresionat de ceea ce auziți, mai ales dacă informaţiile primite nu sînt verificate. Există riscul de a fi păcălit, de a nu judeca corect faptele pentru că nu aveți la dispoziţie elementele-cheie necesare. De asemenea, există riscul ca aceia care se află la mare depărtare de dumneavoastră să se folosească de informaţiile pe care le puteți furniza.

PEŞTI. Toate planurile de viitor sînt grandioase, însă riscul de a nu le putea duce la îndeplinire este prezent. Pe de altă parte, deşi vreți să ajutaţi oamenii din jur, deşi vă doriți să le oferiți oportunități de creştere, riscați să fiți perceput drept arogant. E o perioadă în care riscurile pe plan financiar nu sînt deloc binevenite. Încercați să găsiți un echilibru între minte și corp.

Sursa: gds.ro