HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Sînteţi foarte competitiv în această săptămînă! Vă place să vă implicaţi trup şi suflet în activităţile de la muncă, iar asta vă atrage laudele şi invidia colegilor. Vă simţiţi plin de energie, iar asta se va vedea din plin! Dacă aveţi planuri măreţe, acum este timpul să le puneţi în aplicare.

TAUR. Aţi scăpat de o situaţie care vă împovăra, aşa că veţi începe săptămîna plin de speranţă şi energie! Aveţi o aură pozitivă, care vă va ajuta să cîştigaţi inimile celorlalţi. Totuşi, rămîneţi cu picioarele pe pămînt şi vă concentraţi mai mult decît de obicei pe carieră. Foarte bine faceţi, pentru că urmează o perioadă în care sînteţi plin de creativitate. Sînt mari şanse să cîştigaţi ceva bani.

GEMENI. Începeţi bine, mai ales pe plan profesional. Nu trebuie să vă faceţi planuri, pentru că toate lucrurile bune se vor întîmpla în mod natural. Faceţi totul cu dragoste şi devotament, iar asta îi face pe ceilalţi să fie fascinaţi. Evitaţi să luaţi decizii importante. În viaţa amoroasă, s-ar putea să apară unele probleme de comunicare, dar le veţi rezolva înainte să se transforme în drame!

RAC. S-ar putea să apară noi colaborări la muncă sau să primiţi oferte care vă vor aduce mai mulţi bani. Nu vă mulţumiţi cu puţin, acum este momentul să vă asumaţi unele riscuri. Atingeţi un nivel nou de spiritualitate, simţiţi nevoia să vă apropiaţi de o forţă superioară. Veţi fi un pic confuz, dar fericit şi liniştit în acelaşi timp. Viaţa amoroasă este într-un impas.

LEU. Aspectul fizic este foarte important, dar trebuie să vă concentraţi şi pe latura interioară. Sînteţi cu picioarele bine înfipte pe pămînt şi sînteţi pregătit să faceţi performanţă. Indiferent unde vă aflaţi acum, urmează un drum ascendent. Este momentul potrivit să investiţi în educaţie pentru că vă va aduce mai mulţi bani în viitor.

FECIOARĂ. Oamenii din jur se bazează pe dumneavoastră şi vă cer sfaturi. Sînteţi pregătit să îi ajutaţi, iar atitudinea asta îi va face să vadă o latură puternică şi curajoasă de care nu ştiau. Vă depăşiţi limitele şi reuşiţi să obţineţi respectul celorlalţi. Visaţi în continuare la o dragoste perfectă, iar nostalgia se va intensifica în week-end. Aveţi aşteptări mari, dar nu lăsaţi pe nimeni să se apropie.

BALANŢĂ. Sînteţi fericit, dar nu vreţi să se vadă asta! Totuşi, nu vă puteţi şterge zîmbetul de pe faţă, iar oamenii vor deveni curioşi, aşa că pregătiţi o explicaţie bună. Chiar dacă sînteţi foarte ocupat la locul de muncă, astrele vă sfătuiesc să vă faceţi timp pentru reflecţie şi să vă încărcaţi bateriile. Un flirt ce pare nevinovat s-ar putea transforma într-o frumoasă poveste de dragoste.

SCORPION. Vă simţiţi foarte bine, plin de energie şi dornic să începeţi proiecte noi la locul de muncă. S-ar putea, însă, să puneţi prea multă presiune ca să atingeţi succesul. Viaţa socială este în plină ascensiune, folosiţi-vă de asta pentru a vă atinge scopurile. Dragostea nu este prioritară în aceste zile, dar s-ar putea să vă revizuiţi aşteptările.

SĂGETĂTOR. În această săptămînă vă eliberaţi de o situaţie care vă împovăra! Aveţi tendinţa să idealizaţi lucrurile şi să vreţi mai mult, dar astrele vă sfătuiesc să nu uitaţi să fiţi recunoscător pentru ce aveţi. Vă simţiţi mai încrezător decît de obicei, iar asta vă face să vă gîndiţi la planuri în carieră. Vă veţi apropia tot mai mult de o persoană din anturaj. Deşi vi se pare că e o conexiune specială între voi, încercaţi să rămîneţi cu picioarele pe pămînt.

CAPRICORN. Este momentul să luaţi o decizie în ceea ce priveşte lărgirea orizonturilor. Poate fi vorba de acceptarea unei promovări, schimbarea unui loc de muncă sau începerea unor cursuri. Nu faceţi nici o promisiune, decît dacă sînteţi sigur că vă puteţi ţine de ea. Iar dacă nu puteţi răspunde la toate întrebările care vi se pun, recunoaşteţi şi nu căutaţi să faceţi pe atotştiutorul.

VĂRSĂTOR. Este momentul potrivit să trăiţi în conformitate cu aşteptările şi dorinţele dumneavoastră. Veţi fi plin de satisfacţie la final. Spuneţi ce aveţi pe suflet, cereţi ce vă doriţi şi veţi vedea cum totul va părea că funcţionează spre propria mulţumire. Simţiţi nevoia să controlaţi totul, dar indiferent de situaţie, vi se vor întîmpla lucruri bune. Dacă vi se pare că viaţa este plictisitoare, dragostea îi va da un pic de strălucire.

PEŞTI. Viaţa socială pare să se îndrepte într-o direcţie nouă, pozitivă! Oamenii îşi doresc să îşi petreacă timpul în compania dumneavoastră, aşa că veţi primi mai multe invitaţii ca niciodată. Veţi scăpa de o problemă financiară, iar un proiect nou vă face să vă implicaţi mai mult la locul de muncă. În dragoste, aşteptările şi speranţele sînt uriaşe, pare imposibil să găsiţi persoana visurilor.

Sursa: gds.ro