HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane apropiate vă va strica începutul săptămînii. O vorbă mai dură, o bîrfă despre dumneavoastră care va ajunge într-un final la urechi, poate chiar refuzul acordării unui ajutor. Cert este că vă veţi simţi trădaţi şi jigniţi şi vă veţi reevalua relaţiile de prietenie. Partea bună este că  veţi găsi persoane care să vă asculte şi să vă întindă o mînă.

TAUR. Starea uşor melancolică în care vă aflaţi vă sporeşte farmecul personal şi vă dă un aer enigmatic. Sînteţi curtat intens, primiţi invitaţii sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Dacă vă simţiţi singur şi neglijat, veţi fi tentat să cedaţi, iar cuplat riscaţi să comiteţi nişte indiscreţii amoroase care vă pot bulversa relaţia.

GEMENI. Neglijaţi problemele de sănătate care vă dau semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele digestive, migrenele şi afecţiunile dentare. Cineva din familie vă convinge să vă ocupaţi şi de aceste lucruri. Vă aşteaptă un conflict profesional minor, dar veţi ieşi cu fruntea sus. E cazul să începeţi să faceţi economii, pentru că veţi avea curînd ocazia să faceţi o achiziţie avantajoasă.

RAC. Vă pregătiţi intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: învăţaţi pentru un examen, faceţi economii, ţineţi cură de slăbire, vă reparaţi maşina, vă schimbaţi garderoba. Energie aveţi destulă, viaţa socială nu vă oferă prea multe variante de distracţie, aşa că vă puteţi concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile nu vor fi lipsite de roade.

LEU. Sînteţi predispus la visare, la fantezie, vă  faceţi planuri măreţe doar de dragul de a le face, doriţi să citiţi mai mult sau să vedeţi mai multe filme, vă apucaţi de orice activitate care v-ar putea stimula creativitatea. Din acest motiv, veţi fi nişte parteneri de conversaţie încîntători şi tonici, aşa că e o perioada bună să ieşiţi mai mult în lume şi să comunicaţi.

FECIOARĂ. Se anunţă o săptămînă a aşteptărilor momentan neîmplinite: călătorii amînate, mesaje care nu mai vin, telefoane care nu sună, deşi ar trebui, discuţii importante întrerupte în doi peri, răspunsuri care întîrzie. Această suspendare vă va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur.

BALANŢĂ. Nu renunţaţi la programul şi viaţa echilibrate: vă vedeţi de serviciu, mergeţi la cumpărături, vă vizitaţi prietenii şi vă planificaţi timpul liber, fără să vă lăsaţi perturbat de nimic. S-ar putea spune chiar că orice obstacol întîlnit în cale vă ambiţionează să demonstraţi că puteţi funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii.

SCORPION. Veţi fi un pic lipsit de energie în această perioadă, mai puţin organizat şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, va fi de ajuns un gest de tandreţe, un compliment, o surpriză făcută de partener ca să vă scoată din această apatie. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură, aşa că ar fi bine să se mulţumească o vreme cu situaţia.

SĂGETĂTOR. Sînteţi foarte înclinat spre reverii romantice şi nu veţi şti ce să mai faceţi pentru a vă mulţumi partenerii. Eforturile vor fi observate şi apreciate, iar recompensele vor fi deosebit de picante. Viaţa socială va fi destul de plictisitoare. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu vă stresaţi cine ştie ce.

CAPRICORN. Ar fi timpul să vă puneţi un pic gîndurile şi viaţa în ordine. E vorba de lucruri mici care contează, fie că sînt legate de look, locuinţă sau profesie. Femeile sînt cele vizate, în principal, dar şi bărbaţii simt nevoia de a-şi condimenta un pic existenţa cu nişte detalii plăcute. Vestea bună este că vă veţi putea baza pe un buget solid care să vă permită aceste schimbări.

VĂRSĂTOR. E o perioadă în care sînteţi pus în faţa unor decizii: acum este cazul să vă întrebaţi dacă sînteţi sau nu mulţumit de munca Dvs., dacă să aprofundaţi sau să întrerupeţi o relaţie amoroasă, dacă să vă mutaţi în altă locuinţă, adică să luaţi nişte hotărîri importante care vor avea consecinţe pe termen lung. Ceva bani vă vor intra în buzunar la sfîrşitul perioadei, dar nu este vorba de sume importante.

PEŞTI. Săptămîna nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune şi însemnată mai mult cantitativ decît calitativ. Lucrul acesta are şi partea lui bună: deşi veţi avea multe de făcut, nu va fi nevoie să vă stoarceţi prea tare creierii. Nici de bani nu vă puteţi plînge, pentru că vă puteţi permite nişte mici capricii.

Sursa: gds.ro