HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Săptămîna începe cu cîteva veşti proaste în legătură cu o călătorie. Poate că nu veţi avea destul timp sau vremea nu este de partea dumneavoastră, cert e că acest inconvenient vă va strica total buna-dispoziţie. Nişte reproşuri făcute de partenerul de cuplu vin parcă să pună gaz pe foc, aşa că nu reacţionaţi prea bine la astfel de situaţii. Lucrurile stau ceva mai roz pe plan financiar, pentru că veţi avea ocazia să achiziţionaţi nişte lucruri valoroase la un preţ foarte bun.

TAUR. Norocul este de partea dumneavoastră în perioada care urmează, pentru că veştile bune vor veni una după alta. Sînt favorizaţi mai ales cei care aşteaptă răspunsuri legate de călătorii, interviuri, promovări. Veţi primi un semn de la un prieten care părea că v-a uitat. În dragoste, dacă sînteţi cuplat veţi avea ocazia unei scurte evadări împreună cu partenerul.

GEMENI. Dragoste, dragoste şi iar dragoste. Cam cu asta vă veţi ocupa în această săptămînă. Dacă sînteţi singur, veţi ieşi la vînătoare şi vă veţi pune (cu succes!) tot farmecul personal la bătaie. Dacă sînteţi deja într-o relaţie, veţi face tot posibilul să-i arătaţi partenerului cît de serioase sînt sentimentele. Această preocupare pentru problemele inimii vă va îndepărta, din păcate, atenţia de la problemele buzunarului.

RAC. Săptămîna începe cu o alarmă falsă legată de o problemă de sănătate. În scurt timp veţi putea răsufla uşurat, dar nu pentru multă vreme: începe stresul la locul de muncă. Veţi fi copleşit de sarcini profesionale cărora le veţi face faţă cu greu. Trebuie totuşi să faceţi un efort şi să duceţi lucrurile la bun sfîrşit, pentru că de rezultatul acestui efort poate depinde o mărire de salariu substanţială.

LEU. Săptămîna începe frumos, cu o dovadă de iubire din partea partenerului. Dacă aveaţi îndoieli în privinţa relaţiei, acum aveţi confirmarea că aţi ales bine. Veţi avea mult succes la flirturi şi chiar puteţi pune ochii pe cineva în vederea unei relaţii serioase. Sub aspect profesional, lucrurile se mişcă încet şi sigur. Nu veţi avea parte chiar în această perioadă de schimbarea la care visaţi, dar vă veţi face relaţiile necesare unei evoluţii în carieră.

FECIOARĂ. Veţi realiza că nu costă nimic să fiţi amabil şi veţi fi deosebit de comunicativ şi săritor în această perioadă. Această atitudine vă va aduce multe avantaje, mai ales la serviciu, unde vi se vor deschide nişte uşi către promovare. În dragoste, însă, deşi vi se arată că sînteţi iubit, veţi găsi noi şi noi motive de nemulţumire, spre disperarea partenerului de cuplu.

BALANŢĂ. Pentru Balanţe este o săptămînă cu multă muncă şi mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să vă eschivaţi de la responsabilităţi pentru că cineva este atent şi jobul  poate fi în pericol. La fel, mare atenţie cu banii, pentru că există riscul pierderii lor. De fapt, veţi avea probleme de concentrare toată săptămîna şi acest lucru vă poate aduce necazuri. În dragoste, partenerul vă va cere tot mai multe dovezi de iubire şi această insistenţă va deveni obositoare.

SCORPION. Se spune că toţi Scorpionii sînt geloşi, chiar dacă nu o arată. Ei bine, de această dată veţi fi obiectul geloziei partenerului de viaţă. Orice poate fi un motiv: o privire, un zîmbet, o haină mai elegantă. Certurile în cuplu vor fi la ordinea zilei, dacă  nu veţi şti să-i faceţi partenerului un duş rece. Sub aspect profesional, puteţi sta mai liniştit.

SĂGETĂTOR. Săptămîna vă aduce o călătorie destul de lungă şi plină de peripeţii. Trebuie să fiţi foarte atent la felul în care vă organizaţi activităţile şi în special să evitaţi întîrzierile de orice fel. Profesional, nu veţi avea cine ştie ce randament, pentru că vă va sta gîndul la distracţie. Iar ocaziile de evadare nu vor lipsi, mai ales că partenerul de cuplu plănuieşte o minivacanţă romantică. Situaţia sentimentală este stabilă şi vă va prinde bine o perioadă de armonie şi confort emoţional.

CAPRICORN. Puţină grijă pentru dumneavoastră şi foarte multă grijă pentru cei din jur. Cam aşa va arăta săptămîna Capricornilor. Din păcate, această grijă nu se va traduce prin acte caritabile, ci prin indiscreţii, insistenţe şi o nevoie acută de a bîrfi. Se recomandă mai multă moderaţie, pentru că vă puteţi aprinde paie-n cap, mai ales dacă vă bîrfiţi superiorii.

VĂRSĂTOR. Veţi avea parte de multe provocări care vă vor satisface gustul pentru schimbare şi aventură. În dragoste, partenerul vă va surprinde cu imaginaţia sa şi cu tot felul de cadouri. La locul de muncă, o situaţie dificilă vă va da ocazia să ieşiţi în evidenţă şi să vă demonstraţi profesionalismul. Iar în ceea ce priveşte banii – îi veţi scoate şi din piatră seacă. Aceste valuri de noroc nu durează mult, aşa că trebuie să profitaţi acum de situaţie.

PEŞTI. Veţi avea o săptămînă destul de norocoasă, încet-încet planurile încep să prindă contur. Din punct de vedere profesional, e o perioadă bună pentru cei nehotărîţi sau aflaţi la început de carieră. Veţi primi răspunsurile de care aveţi nevoie pentru a lua deciziile corecte. În dragoste, totul ar fi cum nu se poate mai bine, dacă nu aţi avea grijă să fie rău: nişte crize de gelozie şi nişte bănuieli nefondate vă tulbură relaţia.

Sursa: gds.ro