HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Treceţi printr-o perioadă mai încordată în relaţia de cuplu. Vă place să fiţi întotdeauna în centrul atenţiei, dar acum vă veţi simţi eclipsaţi de partener pe plan social şi chiar veţi intra într-o competiţie mută care nu-şi are locul într-o relaţie de dragoste. E recomandat să fiţi ceva mai modeşti şi să vă bucuraţi de succesele partenerului. Pe plan financiar, norii negri se ridică şi se întrevăd nişte perspective frumoase.

TAUR. Deşi sînteţi, de regulă, stabili ca toate semnele de pămînt, veţi fi tentaţi în următoarele zile să flirtaţi şi să căutaţi confirmarea sex-appeal-ului la alte persoane decît partenerul de cuplu. Dacă nu sînteţi atenţi, vă veţi da singuri foc la valiză. La locul de muncă, ar fi bine să nu faceţi exces de zel, ci doar să vă urmaţi programul. Eforturile suplimentare nu vă vor fi răsplătite, ba chiar veţi fi bănuiţi că încercaţi să obţineţi ceva.

GEMENI. Pentru dumneavoastră, urmează o perioadă cu multe provocări pe plan profesional. Veţi avea de dat teste, de susţinut interviuri, de prezentat proiecte. În ciuda firii relaxate, veţi trece prin emoţii care v-ar putea afecta munca. În dragoste, totul merge cum nu se poate mai bine, partenerul vă va dovedi încă o dată că vă sprijină necondiţionat. Un cadou de la persoana iubită vă va însenina un pic săptămîna.

RAC. Săptămîna debutează cu nelinişti pe plan financiar. Datorii, facturi restante, taxe, toate se vor acumula şi vă vor da impresia că n-o s-o mai scoateţi niciodată la capăt. N-ar trebui să fiţi deprimat din acest motiv, pentru că veţi face rost de bani în următoarele zile şi veţi rezolva totul în timp util. Sentimental, staţi probabil cel mai bine dintre toate semnele zodiacului.

LEU. Vă aşteaptă, din păcate, o perioadă cam grea sub toate aspectele. Nişte necazuri financiare neprevăzute vă vor da planurile de vacanţă peste cap. Banii vor fi preocuparea principală în următoarele zile şi vă veţi vedea silit să strîngeţi cureaua. Gîndul schimbării nu vă dă pace: schimbare a locului de muncă, schimbare de partener, schimbare de planuri. Să mai aşteptaţi, pentru că nu e bine să luaţi decizii sub presiunea problemelor care se ivesc.

FECIOARĂ. Veţi avea o perioadă extrem de încărcată: vi se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi vi se va cere să vă demonstraţi capacităţile. Dacă se achită onorabil de aceste îndatoriri, pot spera în curînd la o mărire de salariu. Apar probleme legate de locuinţă: mutări, taxe sau mici accidente casnice. Ar fi bine să cereţi ajutorul prietenilor şi nu să încercaţi să faceţi totul singure.

BALANŢĂ. Veţi fi cam nemulţumiţi de cum decurge relaţia de cuplu. Veţi fi tentate să vă copleşiţi partenerul cu reproşuri, să vă plîngeţi încontinuu de toate nimicurile şi chiar să cereţi un time-out. Problema nu e la partener, ci la dumneavoastră. E nevoie de mai multă toleranţă şi relaxare, dacă vreţi să vă păstraţi relaţia.

SCORPION. Ocazii nesperate mai ales în profesie. Nu veţi fi nevoiţi să căutaţi, pentru că vă vor bate oportunităţile la uşă. Cineva a remarcat performanţele şi vrea să vă ofere o şansă. Nu e bine însă să vă tulbure apele la locul de muncă actual pînă nu verifică bine cît de consistente sînt aceste noi oferte. În dragoste, atenţie mare la semnele de Foc: un Berbec, Leu sau Săgetător vor încerca să facă din Scorpioni jucăria lor.

SĂGETĂTOR. Această săptămînă nu se poate spune că e bună, dar nici că e rea. Şi în nici un caz că e mediocră. Veţi primi veşti foarte proaste, compensate de altele foarte bune, un adevărat carusel emoţional. O decepţie în dragoste va fi urmată de întîlnirea unei persoane deosebite. Nişte momente de singurătate dureroasă vor fi înlăturate de vizita unui prieten bun. Pierderea (sau furtul) unui obiect de valoare va fi compensată de o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi.

CAPRICORN. Astrele sînt iarăşi generoase în ceea ce vă priveşte. Veţi reuşi să duceţi la îndeplinire tot ce vă puneţi în gînd în aceste zile. În dragoste, surprizele plăcute se ţin lanţ şi toate conflictele sînt lăsate în plan secundar (doar temporar, din păcate). La locul de muncă, veţi da dovadă de mai multă deschidere şi comunicativitate, ocazie cu care veţi afla nişte informaţii preţioase.

VĂRSĂTOR. Săptămîna va fi una destul de confuză în privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc atît oportunităţi, cît şi piedici. Vă va fi greu să vă alegeţi drumul singuri, de aceea e recomandat să ascultaţi sfaturile celor care vă vor binele. Veţi avea o perspectivă mai clară la sfîrşitul perioadei. În dragoste, sînt avantajaţi numai cei care se află deja în relaţii stabile.

PEŞTI. Treceţi printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veţi simţi că aţi găsit, în sfîrşit, ceea ce căutaţi, iar pentru cei cu relaţii stabile se va pune chiar problema căsătoriei. Nici de bani nu vă veţi putea plînge: încet şi sigur, vă veţi atinge scopurile. Săptămîna va fi întunecată de necazurile unei persoane foarte apropiate.

Sursa: gds.ro