HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. O săptămînă cu noi provocări în domeniul carierei, care stagna de ceva vreme. Toate planurile şi proiectele vor fi finalizate în timp util, astrele sînt favorabile şi călătoriilor în interes de afaceri, deşi ar fi de lucru şi la birou. Pentru celibatari, perioada de tuşă a luat sfîrşit, în calea dumneavoastră îşi va face apariţia o persoană interesantă, nu este însă cazul să vă ambalaţi la maximum.

TAUR. Va fi o săptămînă mai bună decît cea precedentă, pentru dumneavoastră. Economi şi calculaţi din fire, nu veţi întîmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare care, de altfel, nici nu sînt atît de mari pe cît par, este vorba doar de stresul acumulat în urma acestora. Este posibilă amînarea vacanţei pe motiv de sănătate, nu este însă nevoie să vă preocupaţi prea tare, oboseala trece cu repaus.

GEMENI. Tot ce v-aţi propus aţi reuşit, iar săptămîna aceasta va fi o încununare a efortului depus. Deşi sînteţi nevoit să efectuaţi o serie de drumuri atît în ţară, cît şi în străinătate, acestea nu vă vor aduce decît beneficii. Financiar este o perioadă propice investiţiilor şi este bine să vă consilieze o persoană de încredere înainte de a acţiona, e indicat să aveţi în vizor mai mult decît părerea proprie.

RAC. Se preconizează o săptămîna plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. Partenerul de viaţă vă pregăteşte o surpriză, ţinînd cont că luna iulie este luna Racilor, este posibil un cadou de ziua dumneavoastră pe care l-aţi aşteptat cu înflăcărare, este de asemenea posibil să cîştigaţi la loto sau să reuşiţi să vă schimbaţi locul de muncă.

LEU. Nici un rege fără coroană, nici un Leu fără laude! Mărinimoşi şi foarte sociabili, aveţi nevoie acum mai mult decît oricînd de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur. Sînteţi foarte predispus la depresii, iar faptul că prietenii, şefii şi în general persoanele cu o anumită autoritate vă arată respect şi apreciere vă va face să depăşiţi mult mai uşor această perioadă.

FECIOARĂ. Sînteţi renumite pentru meticulozitatea şi rigurozitatea care vă caracterizează, cu toate acestea vă puteţi aştepta la nişte probleme la serviciu. Se pare că nici ordinea, nici spiritul organizatoric nu vă mai pot salva de critica şefilor, care se declară nemulţumiţi total de prestaţia dumneavoastră la locul de muncă. Nu trebuie sub nici o formă să mai lăsaţi problemele personale să vă afecteze munca.

BALANŢĂ. Deşi impresia generală este aceea că sînteţi foarte echilibrat, realitatea demonstrează contrariul. Acest lucru se datorează faptului că fie vă îndrăgostiţi pînă peste urechi, fie se apropie concediul şi pe ultima sută de metri deveniţi foarte agitat şi nu vă mai daţi aceeaşi silinţă la lucru. Financiar staţi foarte bine, tocmai de aceea vă şi puteţi permite o excursie în afara ţării.

SCORPION. Este o săptămînă favorabilă dezvoltării unor relaţii de parteneriat cu persoane din afară ţării, nu se ştie cînd va fi momentul să vă doriţi mai mult de la un loc de muncă şi atunci veţi fi nevoit să apelaţi la cunoştinţe de încredere. Mai puţin bine este aspectat domeniul financiar, care a avut de suferit în urma petrecerilor repetate în care aţi cam cheltuit fără limite.

SĂGETĂTOR. În urma multiplelor atenţionări din partea superiorilor, vă daţi în sfîrşit silinţa să vă faceţi datoria aşa cum trebuie, cu simţ de răspundere şi maturitate. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate, spre sfîrşitul săptămînii puteţi spera chiar la o ameliorare considerabilă a situaţiei financiare. În dragoste nu există neplăceri majore, primiţi multă atenţie de la partener, dar asta nu vă mulţumeşte, căci  simţiţi nevoia acută de schimbare chiar şi în domeniul sentimental.

CAPRICORN. Aveţi mult de lucru în această perioadă. Deşi auziţi în stînga şi în dreapta cum vă pleacă prietenii şi colegii în concedii care mai de care, nu prea pare să vă intereseze acest aspect momentan. Mai aveţi de acoperit unele datorii, în plus intenţionaţi să vă renovaţi casa, iar asta nu se poate realiza decît cu economii şi renunţare la capricii şi vacanţe.

VĂRSĂTOR. În această săptămînă la serviciu vă veţi simţi copleşiţi de numeroasele sarcini ce vă sînt atribuite, dar le veţi finaliza pe toate cu brio, apoi vă veţi putea lua liniştiţi o vacanţă, asta bineînţeles dacă aveţi puse fonduri suplimentare deoparte, dacă nu, atunci vă puteţi mulţumi şi cu un week-end la ţară.

PEŞTI. Se prevede o săptămînă destul de relaxată din punct de vedere profesional, dar spre week-end lucrurile se vor precipita, căci nerăbdarea de a finaliza unele proiecte mai importante şi dorinţa de a evada în afara oraşului devin tot mai mari. În dragoste e posibil să apară ceva discuţii legate de planul financiar. Ar fi indicat să aprofundaţi unele discuţii mai vechi care au rămas fără răspuns.

Sursa: gds.ro