HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Un gest urît venit din partea unei persoane apropiate vă va strica buna dispoziţie. Nu e neapărat nevoie să fie vorba de un atac direct, sau de o trădare făţişă, această lovitură se poate manifesta şi sub forma unei răciri a relaţiilor, a unei absenţe sau a unei tăceri prelungite. Cert e că vă veţi simţi trădat sau abandonat şi veţi simţi ruptura destul de profund. Partea pozitivă este că veţi găsi persoane care să vă ofere consolare şi puteţi descoperi simpatie şi prietenie unde nu vă aşteptaţi.

TAUR. Starea uşor melancolică în care vă aflaţi vă sporeşte farmecul personal şi vă dă o aura de mister. Veţi fi curtat intens, veţi primi invitaţii discrete sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Cum vă simţiţi un pic singur şi neglijat, veţi fi tentat să cedaţi, iar dacă sînteţi cuplat riscaţi să comiteţi nişte indiscreţii amoroase care vă vor periclita relaţia.

GEMENI. Aerieni cum sînteţi, tindeţi să neglijaţi unele probleme de sănătate care vă dau mici semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele digestive, răcelile şi afecţiunile dentare. Cineva din familie vă va convinge să vă ocupaţi şi de aceste lucruri. Veşti bune pe plan profesional, aveţi toate şansele să primiţi o mărire de salariu. Sînt recomandate activităţi de relaxare şi odihnă.

RAC. Vă pregătiţi intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: vă înscrieţi la cursuri, faceţi economii, ţineţi cură de slăbire, vă prezentaţi la interviuri, vă mutaţi şi aşa mai departe. Energie aveţi destulă, viaţa socială nu vă oferă prea multe variante de distracţie, aşa că vă puteţi concentra asupra unor lucruri serioase. La sfîrşitul săptămînii vă aşteaptă nişte momente plăcute cu o iubire mai veche.

LEU. Zilele acestea veţi fi deosebit de visător, vă veţi face tot felul de planuri, veţi dori să citiţi mai mult, sau să vedeţi mai multe filme, vă veţi apuca de orice activitate care v-ar putea stimula imaginaţia. Din acest motiv, veţi fi un partener de conversaţie încîntător şi tonic, aşa că e o perioadă bună să ieşiţi mai mult în lume şi să comunicaţi. Trebuie să munciţi mai mult, pentru că riscaţi să aveţi rezultate proaste pe plan profesional.

FECIOARĂ. Pentru dumneavoastră se anunţă o săptămînă a aşteptărilor neîmplinite, legate în primul rînd de planul sentimental. Această suspendare vă va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflectă şi asupra celor din jur. Trebuie să fiţi atent să nu vă descărcaţi pe ceilalţi pentru că starea de nesiguranţă nu va dura mult şi amînarea unor evenimente ar putea avea chiar consecinţe pozitive.

BALANŢĂ. Veţi avea o săptămînă destul de plină: sînteţi activ la serviciu, mergeţi la cumpărături, vă faceţi calcule şi vă planificaţi tot felul de distracţii pentru week-end. S-ar putea spune chiar că starea de indispoziţie şi moleşeală de care suferă cei din jur vă ambiţionează să demonstraţi că puteţi funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii. În domeniul sentimental, ocaziile nu vă ocolesc, pentru că şarmul personal va atrage mulţi admiratori.

SCORPION. Veţi fi un pic lipsit de energie în această perioadă, mai puţin organizat şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, va fi de ajuns un gest amabil, un compliment, o surpriză făcută de partenerul de cuplu ca să vă scoată din această stare de moleşeală. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură, aşa că ar fi bine să vă mulţumiţi o vreme cu situaţia prezentă.

SĂGETĂTOR. Săptămîna va fi dedicată planului sentimental. Veţi simţi că trebuie să vă puneţi problemele în ordine, iar dacă aveţi o relaţie fragilă vă veţi dovedi foarte tranşant. Nu trebuie să uitaţi nici de planul profesional, pentru că vă aşteaptă nişte provocări. Un prieten vă va cere ajutorul într-o problemă personală. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu vă veţi stresa cine ştie ce, aşa că veţi avea toate condiţiile pentru a petrece un week-end plăcut şi intim.

CAPRICORN. Ar fi timpul ca dumneavoastră să dovediţi că sînteţi pic mai flexibil şi să introduceţi nişte elemente noi în viaţă. Acestea pot fi legate de profesie, de locuinţă, de cum vă petreceţi timpul liber, orice lucru care ar mai putea îndepărta rutina. O problemă legată de bani vă va tulbura somnul pentru cîteva nopţi, dar se va rezolva spre sfîrşitul perioadei.

VĂRSĂTOR. E o perioadă în care se aleg lucrurile: acum e momentul să analizaţi foarte serios dacă sînteţi sau nu mulţumit de jobul dumneavoastră, dacă să aprofundaţi sau să întrerupeţi o relaţie amoroasă, dacă să faceţi vreo achiziţie semnificativă, adică să luaţi nişte hotărîri importante care vor avea consecinţe pe termen lung. Sfîrşitul săptămînii va fi marcat de un eveniment unde veţi fi invitat, sau chiar protagonist, şi de o surpriză plăcută în dragoste.

PEŞTI. Săptămîna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune şi rapide. Veţi fi mulţumit şi de aspectul financiar, pentru că veţi primi bani de la cineva din familie. Necazurile unui prieten vă vor tulbura puţin buna dispoziţie.

Sursa: gsd.ro