Fiind aspru criticata pentru tinutele indraznete, Ivana Knoll a ales sa spuna ce se intimpla, de fapt, in Qatar

Supranumită de către englezii de la The Sun ”cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, fosta Miss Croația a produs rumoare în primele zile ale turneului final din Qatar, după ce a criticat dur organizatorii competiției.

Ulterior, Ivana Knoll a fost luată la țintă pe rețelele sociale, din cauza ținutelor îndrăznețe, care încalcă toate regulile morale din țara care găzduiește Campionatul Mondial.

Ivana Knoll a fost prezentă, Duminică seara, la meciul Croația-Canada 4-1, și a fost din nou în lumina reflectoarelor. Ea a ales să ignore cu nonșalanță riscurile la care se expune și a apărut într-o rochie extrem de scurtă și decoltată.

Modelul a acordat și un interviu, la intrarea în Khalifa International Stadium, din Doha, informează Yahoo Sports. Ivana, care s-a pozat alături de fani în arenă, a afirmat că nu se teme de repercusiuni din cauza ținutelor alese și a dezvăluit ce se întîmplă, de fapt, în Qatar: chiar și localnicii vin să se pozeze alături de ea.

"La început, mă gîndeam că totul va fi confortabil și nu vor exista restricții, deși Cupa Mondială se dispută în Qatar. Apoi, am auzit de regulile de aici și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să-ți arăți umerii, genunchii, buricul, iar eu m-am gîndit: Doamne, nici măcar nu am haine care să îmi acopere aceste părți!.

Am fost foarte nervoasă, pentru că, deși nu sunt musulmană, eu, în Europa respect hijabul și niqabul. Așa că și ei (n.r.; cei din Qatar) trebuie să respecte felul nostru de a trăi, religia noastră și chiar și rochiile mele. Eu sunt catolică, din Croația, și am venit aici pentru Cupa Mondială.

Cînd am ajuns, am fost surprinsă să văd că nu mi-a făcut nimeni vreo problemă din cauza vestimentației. Te lasă să porți tot ce vrei, cu excepția accesului în clădirile guvernamentale. Și, într-un final, sunt ok cu asta.", a declarat Ivana Knoll, conform Yahoo Sports.

Întrebată dacă se teme că ar putea fi arestată din cauza felului în care se îmbracă, croata a răspuns: "Nu m-am temut niciodată de așa ceva!".

"Mă întreb cum pot rochiile mele să rănească pe cineva. Explicați-mi, vă rog, acest lucru! Reacțiile de aici au fost foarte ok. Mulți dintre fanii qatarezi au venit să se fotografieze cu mine. Dacă ar avea ceva cu mine sau cu felul în care mă îmbrac, n-ar mai face asta. Cred că avem stiluri de viață diferite, atîta tot.", a mai afirmat croata de 26 de ani.

Întrebată despre șansele Croației la cucerirea Cupei Mondiale 2022, Ivana Knoll a răspuns: "Vreau ca Franța să ne dea înapoi ce ne-a luat în Rusia. Nimic mai puțin!".

Franța a învins Croația cu 4-2 în finala Cupei Mondiale 2018, din Rusia.