ȘEFA STATULUI A AVUT O ÎNTREVEDERE CU PREȘEDINTA PARLAMENTULUI EUROPEAN, ROBERTA METSOLA

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întîlnit astăzi cu Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola. Cu acest prilej, șefa statului i-a mulțumit oficialei pentru susținerea acordată Republicii Moldova.

„Doamna Metsola, bine v-am întîlnit în Moldova Europeană! M-am bucurat s-o salut la Chișinău pe Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, și să participăm, alături de cetățenii noștri, la Adunarea „Moldova Europeană”. Din numele tuturor cetățenilor, i-am mulțumit Președintei Metsola pentru sprijinul pe care legislativul european l-a acordat Republicii Moldova de-a lungul timpului.

Și moldovenii, și Uniunea Europeană - împreună ne dorim și muncim pentru a aduce Europa acasă și a garanta parcursul european ireversibil al țării noastre”, a spus Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a mai menționat că: „Parlamentul Uniunii Europene a fost întotdeauna de partea cetățenilor noștri, iar astăzi am primit asigurări că Moldova este așteptată în marea familie europeană și vom beneficia de toată susținerea. Moldova europeană înseamnă o țară liberă și prosperă pentru toți oamenii Moldovei, pentru părinții noștri și copiii noștri”.

Sursa: presedinte.md