Dupa Stalin, Putin vrea sa produca o a doua mare foamete in Ucraina: A fost legiferat furtul de cereale din aceasta tara invadata de rusi

În Federaţia Rusă, pe teritoriul Krasnoyarsk, autorităţile au permis furtul de cereale din partea  regiunii Herson, capturate de ruşi. Această decizie a fost luată aproape în unanimitate de deputaţi în timpul unei reuniuni a  Adunării Legislative a Teritoriului Krasnoyarsk.

„Deputaţii la şedinţă au susţinut aproape în unanimitate decizia de a importa cereale din regiunea Herson, care a intrat parţial sub controlul Forţelor Armate Ruse”, au arătat reprezentanţii ţării agresoare.

Legiuitorul a explicat necesitatea implementării unei astfel de decizii prin faptul că în Rusia, din cauza sancţiunilor, există o lipsă acută de cereale şi legume.

„Exproprierea surplusului din recoltele de anul trecut ale fermierilor din regiunea Herson va fi unul dintre instrumentele de ajutorare a întreprinderilor mici, a cooperativelor de consumatori”, se arată în comunicat.

Vladislav Zyryanov, şeful Comisiei pentru afaceri rurale şi politică agro-industrială, a declarat că experienţa Teritoriului Krasnoyarsk ar putea fi implementată „cu succes” în alte regiuni ruseşti în viitor.