DODON: AR FI IDEAL SA AVEM UN CANDIDAT UNIC PE STINGA

Declarația a fost făcută de liderul PSRM, Igor Dodon în cadrul emisiunii lui Iurie Roșca de la NTV Moldova. Astfel, potrivit acestuia, Usatîi și Voronin ar fi bine să susțină „candidatul cu cea mai mare șansă”, fiind în acest moment vorba, potrivit ultimelor sondaje, chiar de liderul PSRM.

„Ar fi ideal ca să avem un candidat unic pe stînga. Dacă ar fi susținut de partidul lui Usatîi, comuniști și socialiști ar cîștiga din primul tur”, s-a arătat convins liderul PSRM.

Totuși, acesta s-a arătat rezervat că acest lucru ar avea loc. „PCRM din păcate nu va înțelege. Cea mai mare greșeală a lor este că face jocurile Partidului Democrat”, a declarat socialistul.

Cît despre Usatîi, Dodon a menționat că a discutat a avut discuții, însă primarul de la Bălți a menționat că „este obligat de partid să participe la alegeri”, fapt care liderul PSRM îl înțelege.

„Unica cale ar fi să fie o victorie detașată, pentru că dacă e la cîteva procente, pot fi falsificări”, a mai menționat Dodon.

Amintim că pe 24 iulie, în cadrul unei emisiuni la același post de televiziune, primarul de la Bălți menționa că în cazul în care la alegerile prezidențiale din 30 octombrie Igor Dodon se va confrunta, în turul doi, cu un candidat de dreapta, va susține fostul coleg de proteste.

Sursa: agora.md

Virginia Filip 07.08.2016 - 12:03

Hotii vor sa fie puternici. Asa cum se intampla mereu: binele va invinge, deci Dodon nu va fi reprezentantul Stangii la alegerile din octombrie. Oare care dintre ei fura mai putin, tinand cont ca din aceasta intelegere fac parte Voronin, Dodon si Usatii? Toti vin cu planuri diabolice, care au ca principala preocupare hotia. De ce nu vine Dodon cu proiecte europene, cu planuri pentru intrarea in U.E?