Din lumea bancurilor, glumelor

Formular întocmit pentru Fisc

Numele: Avram

Prenumele: Ilie

Renumele: Moș Ilie

Sexul: Enorm

Starea civilă: Foarte căsătorit

Copii: Mulți, dar nu mai stau cu mine

Venituri: Vin foarte mulți pe la mine, dar nu le țin minte numărul. De venitul lor mă bucur, dar mă enervează cu plecatul tîrziu

Pe cine aveți la întreținere: Președinția, Guvernul, Parlamentul, Primăria, Consiliul Local, Fiscul etc.

Care este ultima înștiințare pe care ați primit-o de la Fisc: A fost o bucurie enormă, m-am îmbătat, pentru că mi-au scris că este ”ultima înștiințare”, iar eu am înțeles că s-a desființat Fiscul

Activități productive nedeclarate: Sunt donator de spermă. Nu mi-am deschis un SRL legal deoarece legislația nu este reglementată în acest sens. Pentru ce să plătesc impozite – pentru cantitatea jetului de spermă eliminată pe cale manuală sau pentru copiii născuți dintr-un uter pe care nu-l cunosc, nu l-am deschis, dar din care copiii, oricum, se nasc în urma unei inițiative extrem de private?

Bunuri mobiliare și imobiliare pe care le aveți în posesiune: Bunurile mobiliare sunt toate mobilele pe care le poate vedea orice inspector de la Fisc și poate să se convingă că le poate mișca din loc cum vrea. Cele imobiliare sunt pe afară, căci nu le pot căra, mă refer la nucul din fața casei, la cei 4 salcîmi, 5 pruni, 7 meri și un vișin. Da, mai este și prisaca, cu 12 stupi de albine, iar albinele sunt ale dracului de mobiliare.

Dacă aveți asigurare pe bunurile dumneavoastră imobile: În primul rînd, eu nu sunt sigur pe nimic. De pomi sunt sigur că nu-i urnește decît trăsnetul din loc, la fel ca și pe nevasta mea, care-i la fel de imobiliară, că îi place, din pat, să se uite numai la tavan cînd intru în casă. O asigurare despre care-mi vorbiți ar fi bună, numai că aici este vorba despre ceea ce nu-i reglementat în legislație despre donatorii de spermă. Știți cît mă chinui cîteodată, iar asta pentru că asistentele medicale ne dau reviste, nu filme ”din alea”?