Despre evoluţia sexuală infantilă a lui Ghimpu

Tunuleţ cu două roate bate-n Zotea ca-n cetate

Mihai CONŢIU

Scurtă introducere: În cadrul negocierilor pentru formarea noii alianţe de guvernare, Mihai Ghimpu i-a înaintat pe deputaţii Iurie Chirinciuc la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Valeriu Munteanu la Ministerul Mediului, Corina Fusu la Ministerul Educației şi pe Anatol Șalaru la ministerul Apărării. A făcut asta pentru avea nevoie să scape exact de patru deputaţi deoarece vrea s-o aducă în Parlament pe amanta lui, Alina Zotea, care era a patra pe lista celor care urmau să devină deputaţi dacă alţii părăseau Parlamentul. Vă daţi seama ce picior în cur o să-i tragă Alina lui Ghimpu dacă PL nu va intra în alianţa de guvernare? Vă daţi seama că Ghimpu ar fi în stare să facă alianţă şi cu Dodon numai ca să-şi vadă „sculătoarea” deputat? Vă daţi seama cît o să-l urască cei patru deputaţi liberali dacă alianţa în care va intra Ghimpu se va destrăma, iar ei vor rămîne fără statutul de deputat din cauza unei pipoaşte tinere după care Ghimpu şi-a pierdut minţile? Tunuleţ cu două roate, bate-n Zotea ca-n cetate! Dar, la cei 63 de ani, vrea tare, dar poate puţin!

O familie cu probleme sexuale serioase

Oricît de dure sau poate chiar indecente s-ar părea cele ce veţi citi pe mai departe, dragii mei cititori, vă asigur că este vorba despre o realitate vulgară, reală şi, la urma urmei, chiar dramatică pentru această ţară. De-a lungul vremii, am mai scris despre gravele disfuncţii sexuale din „familiile reunite” ale lui Mihai Ghimpu. Nu am făcut-o de dragul scandalului ieftin sau pentru că ar fi fost vorba despre simple bîrfe nefondate, ci pentru că problemele sexuale ale acestora afectează şi politica ţării, internă şi externă. Din cauza unei puţe blege s-o ia ţara hăisa? Uite că la nebuni se poate.

Toată lumea ştie că Dorin Chirtoacă, nepotul lui Mihai Ghimpu şi primarul Chişinăului, „nu poate”, adică este neputincios, în dormitor, cu femeile, fiind atras mai curînd de „băieţei”. Prin urmare, acesta nu poate face copii, nu ne poate fi model de familist. Dar nu numai Chirtoacă nu-i în stare să procreeze copii, ci şi unchiul său, Mihai Ghimpu, care, totuşi, lasă să se înţeleagă că „poate”, că ia „pastile de putut” cînd este cu cîte o muiere mai în putere. Tot aşa, chiar dacă nu poate să aibă copii după nici o presupusă partidă de „călărit”, fiind chiar şi însurat (încă!), acum Ghimpu vrea să rupă inima tîrgului cu amanta lui tînără, pe care o cheamă Alina Zotea. O „cheamă” şi ea se duce! În Parlament! Deputat făcută de tînărul îndrăgostit Mihai Ghimpu! Pe banii noştri! Am ajuns să plătim salarii grase, privilegii şi tîrfuliţelor unora ca Ghimpu! Fireşte că şi-ar putea plăti amanta regeşte din averea lui, dar situaţia se complică atunci cînd tînăra amantă vrea să fie şi om de stat!

În viaţa reală, Ghimpu se teme teribil de femei, mai ales de cele mai deştepte decît el, iar din acestea sunt extrem de multe. Chiar şi cele care vînd în Piaţa Centrală îl depăşesc, pentru că multe au diplome universitare serioase, dar n-au avut şansa unei „jegoase lupte de 25 de ani” pentru „binele oamenilor”. Aţi văzut cum striga că Maia Sandu nu poate fi mai deşteaptă decît el? Dar Zotea nu-i mai deşteaptă decît Ghimpu? Sigur că e mai deşteaptă odată ce-l mulge ca pe viţelul de aur în călduri de taur.

La 63 de ani, Ghimpu ne arată tunuleţul pe două roate fleşcăite

Dacă unui tînăr i se pot ierta nesăbuinţele pe care le face atunci cînd este îndrăgostit, nu acelaşi lucru i se poate îngădui unei hahalere naţionale inculte ca Ghimpu. Bătrîneţile şi moartea îl caută pe acasă, iar el s-a îndrăgostit pînă peste cap de o puştoaică „versată”! Această tînără iubită a lui, Alina Zotea, ştie ce vrea de la viaţă, iar pentru cotoronţul de Ghimpu este ultima lui şansă.

Alina Zotea, ca să fie bine evaluată la „preţ” şi-a arătat bucile tuturor şi în calitate de „fotomodel”, şi de cîntăreaţă ratată, dar şi printre trupurile transpirate ale fotbaliştilor, căci a fost şi reprezentanta clubului FC Zimbru în Proiectul MISS Divizia Naţională, ediţia a II-a. La fel de dezgolită frumos! Bulănoasa Alina a terminat facultatea de Economie la USM anul trecut, în 2014. Dar nu credem că din cauza studiilor şi pentru că „citeşte mult” a făcut-o Ghimpu asistenta lui parlamentară, iniţial, ci pentru că tremura în draci şi dădea în bîlbîială cînd se uita la cracii şi ţîţele ei. Într-un final, Alina a reuşit să-şi învingă scîrba, l-a lăsat pe Ghimpu să-i strecoare degetele sale bătrîne  în „născătoarea” ei, iar ea, cu gîndul la trupurile bine lucrate ale fotbaliştilor, a început să asimileze de la Ghimpu sămînţa sterilă a senilităţii, incapabilă să procreeze. În numele „carierei sale politice”! După ce i-o da un picior în fund lui Ghimpu, ne întrebăm ce tînăr de vîrsta ei, la care tot visează, se va mai apropia de ea cînd ştie că şi-a băgat limba în gura lui Ghimpu şi i-a lustruit plăcile dentare?

Astfel, Alina a dat de pămînt cu Corina Fusu, care, oricît de citită este, tot o băbătie rămîne în faţa lui Ghimpu. Lui Ghimpu îi plac muieruştele care spun că citesc deoarece îşi imaginează că aşa poate domina intelectualitatea feminină. Sloganul unionist-liberal al lui Ghimpu sună aşa: „Dă Doamne fete frumoase şi proaste!”.  Atît de mult îi place acestei puşlamale politice să le domine pe intelectuale, încît a avut nesimţirea s-o sfideze ca un porc pe Maia Sandu, iar asta şi prin aceea că nu a vrut să participe la o întrevedere cu ea, arunci cînd se punea problema desemnării candidaturii Maiei pentru funcţia de premier.

Alina, epatîndu-şi teribil cultura, pipoaşca şi coafura, declara, într-un interviu că citea biografia Angelei Merkel, de Gerd Langguth. Asta înseamnă că doreşte să devină un mare politician într-o ţară fără şanse de a avea vreodată astfel de animale umane autentice. Tot aşa, Alina mai spunea că violează intelectual şi cu plăcere şi literatura beletristică, mărturisind paradoxal că, din păcate, nu are acasă o bibliotecă, iar cărțile nu își fac loc prea mult timp în casa ei. Interesant!

Păcat că nu l-a citit şi pe Sigmund Freud, dar mai păcat este că nu l-a citit Ghimpu, ca să vadă ce-i de capul lui îndrăgostit și pierdut între cracii Alinei! În Dezvoltarea sexuală infantilă, Freud scria: „Începe să prindă contur formula potrivit căreia sexualitatea nevroticului a rămas, sau a fost împinsă înapoi, într-un stadiu infantil.” Tot Freud, de astă dată în lucrarea Studii despre sexualitate, afirmă:

Prejudiciul frustrării iniţiale a plăcerii sexuale se manifestă prin faptul că libertatea care îi este acordată ulterior acesteia în căsnicie nu mai are un efect pe deplin satisfăcător. Dar nici libertatea sexuală neîngrădită încă de la început nu conduce la un rezultat mai bun. Este uşor de stabilit că valoarea psihică a nevoii erotice scade imediat ce satisfacţia îi este la îndemînă. Este nevoie de un obstacol pentru ca libidoul să fie împins la un nivel înalt, şi, acolo unde piedicile naturale contra satisfacţiei nu sunt suficiente, oamenii din toate timpurile au introdus unele convenţionale pentru a putea savura iubirea.”

Ce înţelegem din toate acestea? În primul rînd, trebuie să ne amintim că împăratul roman Caligula, tot din frustrări sexuale, făcea sex cu surorile lui şi şi-a făcut calul senator. Ghimpu, întrucît aici nu există Senat, îşi face iapa deputat! L-am citat pe Freud ca să înţeleagă mai bine cîte ceva şi madam Dina, soţia lui Ghimpu, dar şi ca cititorii să priceapă mai bine cum un hodorog, aflat fiind în funcţie oficială, şi-a creat un obstacol pentru a-i creşte libidoul prin introducerea unor piedici convenţionale”. Şi omul acesta se dă  mereu preocupat de bunăstarea poporului! Asta înseamnă că „piedicile naturale” sunt soţia, societatea, colegii de partid şi dorinţa Alinei de a se vedea deputat”. Satisfăcînd dorinţa Alinei, libidoul lui Ghimpu se menţine din pauza piedicilor reprezentate de muierea lui oficială, colegii de partid şi societate. Se va simţi tot mai excitat făcîndu-i pe plac Alinei cu cît ceilalţi îl vor blama pe acest hodorog îndrăgostit.

În cazul în care soţia sa, Dina, ar dori să bage divorţ, iar asta dacă nu va fi dispusă ca să închidă ochii, o să avem un spectacol de toată frumuseţea şi ştiţi cum? La partajarea imensei averi a „cinstitului Ghimpu”! Abia atunci vor afla moldovenii cîte milioane are acest netrebnic! Libidou, libidou, dar la bani nu-i bou!

Alina îl excită pe Ghimpu cînd îmbracă uniforme sovietice

Circulă prin tot internetul o poză de-a Alinei, în care este îmbrăcată într-o uniformă sovietică, cu simbolul comuniştilor – secera si ciocanul. Secera simbolizează faptul că Ghimpu este secerat de dragoste pentru această pipiţă sexoasă, iar ciocanul sugerează faptul că „ciocanul” lui Ghimpu nu mai e ce era pe timpul sovieticilor, dar că are nevoie să-i fie resuscitat pe sfert de o pipoaşcă tînără. În Parlament şi în public, Ghimpu se excită cînd îi vede bulanele şi ţîţele Alinei deoarece se simte invidiat şi pentru că observă că mai sunt şi alţii mai tineri care ar dori să-i facă „toate ale” Alinei. În dormitorul lor, însă, Ghimpu se excită doar atunci cînd Alina este îmbrăcată în uniformă sovietică şi poară un knut în mînă, cu care îl biciuieşte pe Ghimpu peste curul gol. În acest fel Ghimpu crede că este persecutat de NKVD şi Stalin personal. Urlă de plăcere ca un dement şi cere să-l biciuiască şi mai tare. Abia atunci tunuleţul lui pe două roate bate-n Zotea ca-n cetate. Dar ceva mai puţin de un minut şi cade pe spate.

Perversul dracului! Alina, la rîndu-i, se excită nu biciuindu-l pe hodorogul de Ghimpu, ci gîndindu-se la o maşină de lux cu mulţi cai putere, căci îi plac la nebunie ţevile erotice de eşapament ale acestora. Ştiţi cît decurge actul sexual al lui Ghimpu? Exact 46 de minute. Timp de 15 minute se uită la Zotea şi se excită un minut are impresia că a putut, iar 30 de minute zace fără cunoştinţă.

Politica de stat care depinde de bucile unei puştoaice

Se ştie că regele Carol al II-lea al Românie a fost influenţat în toate deciziile politice ale sale de către celebra curvă Elena (Magda) Lupescu. La o scară mult mai redusă, promiscuă, provincială şi nesimţită se întîmplă acum şi cu deciziile politice ale lui Ghimpu, care depind de toanele nesătule ale Alinei.

Diferenţa uriaşă dintre Ghimpu şi Carol al II-lea este imensă. Regele român, spre deosebire de Ghimpu, a făcut, totuşi, ceva pentru România, mai cu seamă în domeniul artelor, dar era şi extrem de viril – putea avea şi 10 femei într-o zi, însă doar Elena Lupescu îi rezista. Ghimpu, pe de altă parte, n-a făcut nimic bun pentru ţara sa, este un impotent jalnic în comparaţie cu regele român, iar Alina, pentru el, este ultima lui satisfacţie erotică înainte de a deveni senil şi va fi internat într-un azil de specialitate.

Cu toate acestea, pe fondul tuturor nenorocirilor abătute pe capul moldovenilor, această ţară a ajuns în situaţia în care o guvernare va fi decisă de toanele sexuale ale acestui animal, care numai taur nu este. Pentru Alina, Ghimpu uită şi de miliardul de Euro furat cu girul lui Drăguţanu şi fratele lui Munteanu Valerică de la SIS, uită şi de integrarea europeană şi de absolut orice numai de dragul Alinei, numai din dorinţa de a-i satisface poftele de a deveni deputat, iar asta ca să nu-l şi mai ameninţe că va spune la toată lumea că este impotent şi că se excită dacă îl bate cu knutul peste cur cînd ea se îmbracă în uniforme sovietice.

Vă daţi seama în ce situaţie a ajuns această ţară dacă orice tîrfuliţă îi poate decide guvernanţii, mai ales prin aceea că îi poate suci minţile unui obsedat sexual şi impotent ca Ghimpu? Că bine se spune că ”bătrînii îndrăgostiţi sunt ridicoli”! Dar politicienii bătrîni îndrăgostiţi sunt periculoşi pentru ţară!