DE CE SINT ZODIILE SINGURE

(continuare din numărul trecut)

Astrele ne influenţează viaţa şi ne aduc dureri de cap. Pentru că au un cuvînt de spus în formarea personalităţii noastre, astrele ne aduc şi probleme, care ne îndepărtează de oamenii dragi. Vezi de ce sînt singure zodiile.

BALANŢĂ. Balanţele nu sînt des singure, ci sînt lăsate singure, pentru că ochii lor fug de la un om la altul fără scrupule. Deşi sînt relativ fidele şi majoritatea nu ar înşela niciodată, Balanţele se uită mereu după sexul opus, ca un exerciţiu ocular.

SCORPION. Carismatici şi misterioşi, Scorpionii reuşesc adesea să intimideze oamenii şi asta îi face să fie singuri. Dacă personalitatea lor are nevoie de mult spaţiu şi lumea îi crede inabordabili, nu prea au cum să demonstreze că sînt prietenoşi.

SĂGETĂTOR. Săgetătorii dau mereu impresia că fug din floare în floare şi că sînt nestatornici. Din cauza dorului de ducă şi al firii aventuroase, oamenii nu îi iau în serios şi aşa ajung să fie singuri adesea.

CAPRICORN. Capricornii sînt firi dificile şi asta se cam vede pe faţa lor. Sînt adesea ursuzi şi dau impresia de mari duri, deşi, de multe ori, sînt doar un interior moale şi roz într-un înveliş tare cu ţepi.

VĂRSĂTOR. Cu aerul lui de om modern, independent şi inabordabil, Vărsătorul riscă să dea impresia că nu are nevoie de nimeni. Senzaţia asta de autosuficienţă şi de ”mă descurc singur bine mersi” îi aduce multă singurătate.

PEŞTI. Nativii din Peşti sînt mereu cu gîndul în altă parte şi se întîmplă des să nu fie atenţi la ce se întîmplă în jurul lor. Pentru că rîd prea mult şi aparent fără rost (numai ei ştiu la ce se gîndeau), enervează oamenii şi sînt lăsaţi singuri, în lumea lor.

Sursa: libertatea.ro