DE CE SINT ZODIILE SINGURE

Astrele ne influenţează viaţa şi ne aduc dureri de cap. Pentru că au un cuvînt de spus în formarea personalităţii noastre, astrele ne aduc şi probleme, care ne îndepărtează de oamenii dragi. Vezi de ce sînt singure zodiile.

BERBEC. Ţipă şi intimidează, iar oamenii se simt mereu incomod în preajma Berbecului. Firea lui agresivă şi exagerat de volubilă îl face uneori intimidant sau enervant.

TAUR. Taurul nu iubeşte pe nimeni aşa de profund cum iubeşte mîncarea. Din această cauză, toţi cei dragi îl părăsesc atunci cînd nu mai suportă veşnica foame şi văicărelile despre kilograme în plus.

GEMENI. Pentru că este vorbăreţ şi îi joacă ochii în cap, nativul din Gemeni nu dă impresia de persoană de încredere. Prin urmare, este singur pentru că oamenii nu îl iau în serios.

RAC. Racul este prea izolat, nu îi plac oamenii şi, prin urmare, nici oamenii nu îl plac pe Rac foarte mult. Deşi iubeşte frenetic, nu apucă să cunoască oameni noi uşor.

LEU. Leul este pretenţios şi caută mereu pe cineva care să-l iubească mai mult decît se iubeşte pe sine. Ceea ce este, să fim serioşi, aproape de imposibil.

FECIOARĂ. Fecioarele sînt adesea singure pentru că sînt prea timide să facă primul pas. Pentru că le lipseşte curajul să spună ce simt şi să facă primul pas, rămîn singure şi dezolate.

(continuarea în numărul următor)