DE CE NU TE PLAC OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

Nu toată lumea îşi face prieteni uşor, dar fiecare zodie ar trebui să ştie care sînt trăsăturile care o fac neprietenoasă. Vezi de ce nu te plac oamenii, în funcţie de zodie.

Berbecii sînt celebri pentru încăpăţînarea lor şi bineînţeles că de asta pot enerva unii oameni. Dacă observi că cineva nu prea te place, poţi să fii sigur că felul în care îţi impui ideile şi părerile poate fi cauza. Dacă ai mai lăsa oamenii să nu-ţi dea mereu dreptate, sau dacă ai accepta că altcineva poate să aibă argumente valide, poate ai avea de cîştigat. 

Taurii sînt atît de anxioşi de fel, încît nu au răbdare cu nimeni şi nimic. Dacă vrei să torturezi un Taur, îl pui să stea la o coadă, să aştepte un verdict, sau o soluţionare la o instituţie de stat. În rest, în interacţiunile cu oamenii, starea de continuă mişcare şi agitaţie poate fi obositoare pentru unii oameni.

Gemenii par foarte simpatici şi uşor de plăcut, sau chiar iubit. Dar, după ce începi să îi cunoşti mai bine, afli destul de repede că nu tot ce spun ei este adevărat, că nu tot ce îţi imaginezi este ideea ta şi că nu tot ce zboară se mănîncă. Dacă cineva nu place un nativ din Gemeni, o face pentru că aceştia mint şi manipulează aşa cum alţii respiră.

(continuarea în numărul următor)