De beleaua lumii! In timp ce umbla dupa o prostituata, un roman a dat peste sotia lui, care tocmai negocia cu un client

O familie de tineri români a fost distrusă de o întîmplare neașteptată în Italia, acolo unde soțul, care căuta să se bucure de plăcerile oferite de o prostituată, și-a descoperit soția în timp ce negocia cu alt client, scrie portalul italian de știri Frosinone Web.

Sursa citată relatează povestea unui muncitor italian din Frosinone care a fost condamnat săptămîna trecută la trei ani de închisoare pentru răpirea, rănirea și tîlhărirea unei românce.

În spatele poveștii italianului e însă povestea familiei de români, totul întîmplîndu-se în 2019. Soțul, care avea 32 de ani, era prieten cu italianul condamnat și într-o seară, după ce au consumat alcool la un bar din Roma, au decis să meargă pe o șosea unde știau că sunt prostituate și să aleagă una ca să se distreze.

Chiar în timp ce se afla la locul de activitate al prostituatelor, românul și-a văzut soția intenționînd să ademenească un client. Bărbatul înfuriat a tîrît-o de păr în mașină și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Un polițist aflat la fața locului a alertat carabinierii.

Cei doi bărbați au fost identificați și anchetați pentru răpire, rănire și tîlhărie, după ce i-ar fi smuls geanta din mînă femeii. În urma acestor fapte, italianul și românul au fost trimiși în judecată.

Înainte de începerea procesului penal, românul și soția sa s-au întors în țară. Și aici a avut loc tragedia. În timpul unei dispute domestice, bărbatul și-a împușcat soția, omorînd-o și apoi și-a luat și el viața.

În proces, așadar, a ajuns doar muncitorul italian din Frosinone care a fost condamnat la trei ani de închisoare. Bărbatul a fost apărat de avocații Luigi Tozzi și Marta Campoli și a fost judecat de judecătorul Curții din Roma cu procedura prescurtată.

JIM MEN 23.11.2021 - 09:38

Russian Foreign Ministry:We could not fail to pay attention to the extraordinary situation that has taken place in the United States after the police killed George Floyd, an African-American and US citizen, in Minneapolis, Minnesota, on May 25. While being detained, he was suffocated before the eyes of numerous passersby. The video that is on public record shows that this was a cruel murder. A wave of protests has swept across the US. The public is indignant at the criminal actions of the police and demands that the guilty be brought to account. #racial discrimination #George Floyd #Russian Foreign Ministry #Black lives matter #African-American https://www.mid.ru/en/diverse/-/asset_publisher/zwI2FuDbhJx9/content/kommentarij-departamenta-informacii-i-pecati-mid-rossii-v-svazi-s-massovymi-akciami-protesta-protiv-policejskogo-proizvola-v-ssa