Daca si conspirationistii de la Harvard cred ca Universul a fost creat de extraterestri, va dati seama a cui creatie se cred si fostii lor studenti moldoveni?

Teoria conspirației la Harvard, în SUA. Un reputat fizician, fost președinte al Departamentului de Astronomie din cadrul Universității, a lansat o ipoteză desprinsă parcă din filmele SF: universul nostru a fost creat de o civilizație avansată, într-un laborator.

„Cel mai mare mister referitor la istoria universului nostru este ceea ce s-a întîmplat înainte de Big Bang. De unde a venit universul nostru? Cu aproape un secol în urmă, Einstein a căutat alternative la modelul Big Bang-ului, deoarece începutul timpului nu a fost satisfăcător din punct de vedere filosofic, în mintea sa”, a notat Avi Loeb, savant în vîrstă de 59 de ani, originar din Israel, în ultimul său editorial publicat în revista Scientific American.

Anunțul cercetătorului de la Harvard despre sfîrșitul lumii

Potrivit cercetătorului american, universul nostru ar fi putut fi creat de „o civilizație cu o tehnologie avansată”, ființe superioare care ar fi putut crea „un baby universe” din nimic, prin „tuneluri cuantice”. Astfel, omul de știință consideră că „civilizația noastră este încă sterilă din punct de vedere cosmologic, pentru că nu putem reproduce lumea care ne-a făcut”.

Avi Loeb e de părere că civilizația noastră este clasificată din punct de vedere tehnologic în „Clasa C”, în timp ce „creatorii noștri” trebuie clasificați în „Clasa A”.

În opinia omului de știință, omenirea este situată la nivelul mediu al inteligenței cosmice prezente în univers, iar aventura noastră pe Terra s-ar putea încheia precum cea a dinozaurilor, care au dispărut în urmă cu 66 de milioane de ani.

Ce ascund oare Președinții americani cu privire la extratereștri?

De-a lungul timpului, Președinții americani au refuzat să ofere prea multe informații opiniei publice despre ființele extraterestre. Barack Obama, însă, a lăsat să se înțeleagă că într-un orizont de timp vor exista schimbări majore la nivel social.

„Eu sper ca această cunoaștere a existenței unor extratereștri va consolida sentimentul oamenilor, că ceea ce avem în comun este mai puțin important.

Dar, fără îndoială, atunci ar exista argumente imediate despre asta și noi va trebui să cheltuim mai mulți bani pe sisteme de arme, pentru a ne apăra”, a declarat cel de-al 44-lea Președinte al Statelor Unite ale Americii.