CUM TE SABOTEAZA OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

Faptele oamenilor sînt cel mai bun criteriu după care ar trebui să decizi dacă să ai sau nu încredere în ei. Totuşi, nu strică să iei în calcul şi zodia în care s-au născut. Află cum te sapă ceilalţi, în funcţie de zodie.

Trei zodii nemiloase, care te sabotează oricînd au ocazia

TAUR. Nimeni nu se pricepe atît de bine să întoarcă lucrurile în favoarea lui! Nu este foarte ambiţios, dar dacă îl scoţi din sărite şi te trece pe lista neagră, nu mai ai nicio şansă să scapi de răzbunarea lui. Pînă să te arunce cu totul în groapa pe care ţi-o sapă cu multă răbdare, îţi zîmbeşte frumos, te ţine de mînă, stă lîngă tine în momentele grele. Nu te gîndi că o face ca să ajungă mai sus în carieră sau ca să se îmbogăţească, ci ca să îşi vindece orgoliul rănit. Nu te juca cu sentimentele unui Taur, pentru că va fi nemilos cu tine!

SCORPION. Scorpionul nu are scrupule, manipulează şi face orice să îi fie lui bine. Chiar dacă îi este loial prietenilor, se transformă total în momentul în care este rănit sau trădat. Pune la cale cele mai diabolice planuri ca să se răzbune, aşa că este indicat să faci orice să nu îl superi.

BERBEC. Berbecul este muncitor şi are un caracter nobil, dar în acelaşi timp este foarte ambiţios, iar asta îl face nemilos. Îţi va întinde o mînă cînd te vei afla într-un impas, dar nu va avea nicio problemă să îşi însuşească ideile tale în faţa şefului, dacă asta îi va aduce o promovare. În plus, dacă îl răneşti vreodată sau îi trădezi încrederea, va pune la cale un plan care te va pune în genunchi. Nu subestima niciodată puterea lui! Îţi va săpa cea mai adîncă groapă cu zîmbetul pe buze!

(continuarea în numărul următor)