CUM SA AI UN AN MAI BUN: SFATUL ASTROLOGULUI PENTRU FIECARE ZODIE

(continuare din numărul precedent)

CAPRICORN. Ești o persoană foarte sufletistă și implicată, care-și dorește ca toți cei care o înconjoară să fie fericiți și mulțumiți și ar face orice pentru asta. Totuși, de multe ori, fericirea celor din jur nu depinde de tine. Ca să ai un an mai bun, încearcă să le dai oamenilor la care ții șansa de a lua propriile decizii. Tot ce trebuie să faci tu este să le arați că ai încredere în deciziile pe care le vor lua. E cea mai bună formă de susținere. Totodată, reconectează-te la propria persoană. Tu ai nevoie de tine chiar mai mult decît au alții nevoie de tine.

VĂRSĂTOR. Ești o persoană foarte rațională, căreia îi place să reflecteze mult. Totuși, adesea gîndești lucrurile mult mai mult decît e cazul, ceea ce te împiedică să acționezi. La rîndul ei, lipsa de acțiune complică lucrurile care, altfel, ar putea avea o soluționare ușoară. În anul care tocmai a început, evită să despici firele în 4. Nu-i cazul să acționezi la primul impuls, ci doar să-ți limitezi timpul în care cauți soluții pentru problemele tale. Pentru tine, 2016 este anul marilor schimbări.

PEȘTI. Este în natura ta să fii sensibil și creativ, însă, uneori, te simți copleșit de lucrurile care ți se întîmplă și simți că nu mai ești capabil de nimic. De aceea, cînd simți că stresul apasă prea tare pe umerii tăi, adu-ți aminte că trăsătura ta fundamentală, creativitatea, te va ajuta să găsești o soluție cu adevărat genială la problema ta. Așadar: în 2016, învață să ai mai multă încredere în tine. Modul unic în care gîndești te va ajuta să rezolvi și cele mai grave probleme.

După: avantaje.ro