CUM SA AI UN AN MAI BUN: SFATUL ASTROLOGULUI PENTRU FIECARE ZODIE

(continuare din numărul precedent)

BALANȚĂ. În ultima vreme, lucrurile parcă au mers foarte bine, după care s-au oprit brusc. Cînd se întîmplă așa, atitudinea corectă este… respirația adîncă. Anul acesta va fi plin de provocări pentru tine. Nu te agita mai mult decît este cazul, ia lucrurile așa cum vin și amintește-ți din cînd în cînd că nu poți controla totul. Respiră, relaxează-te abia apoi gîndește-te îndelung la ce poți face să îmbunătățești situația. 2016 este anul marilor schimbări pentru tine: o viață nouă, oportunități noi. Abordează lucrurile cu calm și cu convingerea că totul va fi spre binele tău.

SCORPION. Ești o persoană care pune pasiune în tot ceea ce face și care are multe dorințe. Uneori, însă, ceea ce îți dorești tu este foarte greu realizabil, dacă nu imposibil, și intră în contradicție cu ce își doresc cei din jurul tău. În 2016, reflectează îndelung la modul în care acțiunile și deciziile tale îi afectează pe cei din jur. Este anul maturizării tale emoționale și psiho-sociale, anul în care vei învăța multe din experiențele trecute și vei afla despre tine lucruri pe care nu le-ai fi crezut posibile.

SĂGETĂTOR. Viața ta a fost plină de evenimente în ultima vreme, și nu toate au fost dintre cele fericite. Adesea, poate că te-ai simțit copleșit de ele și ai privit cu teamă spre viitor întrebîndu-te ce probleme îți va mai rezerva acesta. Dacă vrei să ai un an mai bun, înainte de a te îngrijora în legătură cu viitorul, trece în revistă toate necazurile cu care te-ai confruntat în ultima vreme și fă un rezumat al lucrurilor pe care le-ai avut de învățat din acestea. Ai să vezi că ai învățat o grămadă de lecții, care te-au făcut să devii ceea ce ești în prezent – un om  puternic și inteligent.

(continuarea în numărul următor)