CUM SA AI UN AN MAI BUN: SFATUL ASTROLOGULUI PENTRU FIECARE ZODIE

(continuare din numărul precedent)

RAC. În ultima perioadă, ai resimțit puternic sentimentul că viața trece mult prea repede, că sînt o mulțime de lucruri care au rămas nefăcute din cauza lipsei timpului. Dar neliniștindu-te pentru lucrurile rămase nefăcute, ratezi momentul prezent și nu te mai poți bucure de ceea ce-ți oferă el.Ca să ai un an mai bun decît cel care tocmai a trecut, încearcă să rămîi ancorat în prezent. Nu rămîne blocat în amintirile din trecut și nici nu te neliniști cu privire la viitor. Relaxează-te, trăiește clipa și adu-ți aminte că tot ce e sortit să se întîmple se va întîmpla.

LEU. De cînd te știi, ți-a plăcut să te înconjori de oameni dragi, fie ei prieteni sau membri ai familiei. Totuși, în ultima vreme, simți că ceva lipsește. Poate fi vorba despre o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme, poate fi vorba despre neîmplinirea de la locul de muncă sau neîmplinirea în relația pe care o ai… cert este că ceva nu este cum ar trebui să fie, lucru care te nemulțumește profund. În 2016, vei găsi piesa lipsă, însă tot ce trebuie să faci este să te apleci mai mult asupra ta și să petreci mai mult timp cu tine.

FECIOARĂ. Te neliniștești adesea, de multe ori pentru nimicuri, pentru că este foarte important pentru tine ca totul să fie în regulă. Lucrurile pe care le poți controla ies ca la carte, însă nu stă în puterea ta să controlezi totul. Ca să ai un an mai bun, amintește-ți regulat acest lucru. Faptul cu lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ți-ai dori n-ar trebui să te neliniștească și nici să te streseze. Ia-le așa cum sînt, învață din eșecuri și mergi mai departe fără supărare, fără nervi, fără stres, dar cu lecția învățată.

(continuarea în numărul următor)