CUM SA AI UN AN MAI BUN: SFATUL ASTROLOGULUI PENTRU FIECARE ZODIE

Ne aflăm la început de an și, cu siguranță, toți sîntem curioși să aflăm ce ne rezervă el. E timpul să vedem ce ar trebui să facem pentru a depăși cu fruntea sus aceste necazuri, fie ele mai mari sau mai mici.  Descoperă, așadar, cum să ai un an mai bun și ține cont de recomandările astrologului.

BERBEC. Dorința de a fi competitiv te va anima și în acest an, astfel încît vei face tot ce ține de tine pentru a fi primul în orice domeniu. Însă tocmai înverșunarea asta de a face absolut totul pentru a-ți atinge țelurile îi poate pune pe fugă pe oamenii din jurul tău. De aceea, în acest an, pentru a nu îndepărta de lîngă tine persoanele importante, fii foarte atent la vorbele pe care le scoți pe gură și mai ales la modul în care le rostești. Ca să ai un an mai bun, în 2016 exersează-ți autocontrolul!

TAUR. După atît amar de vreme în care lucrurile păreau că merg prost și că se încăpățînează să nu se schimbe, 2016 vine cu schimbarea în cel puțin 2 sectoare ale vieții – dragoste și carieră. Este anul în care ai șanse să-ți regăsești liniștea și echilibrul sufletesc prin schimbarea locului de muncă și intrarea într-o relație care îți va aduce împlinire. Însă pentru ca această mult dorită schimbare să se întîmple, ascultă-ți inima, sfaturile oamenilor dragi și devină tu însăți o prioritate în viața ta.

GEMENI. De fel, ești întotdeauna receptiv la problemele celor din jur. Gata oricînd să-i asculți și să le oferi soluții la problemele pe care le au, uiți, adesea, de nevoile tale. De ceva vreme, simți nevoia unei schimbări în viața ta și aceasta are toate șansele să vină în 2016. Condițiile sînt să te apleci mai mult asupra ție însăți și să acorzi o importanță majoră nevoilor tale, oricît de mari sau de mici ar fi acestea. Este anul în care te vei maturiza în adevăratul sens al cuvîntului și vei învăța să explorezi relația cu tine.

(continuare în numărul următor)