CUM ITI DECOREZI CASA IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

CAPRICORN. Deşi nu o arată foarte des, Capricornul este mîndru de casa sa pentru că ea este reflectarea succesului său social, fără a fi prea ostentativ. Un Capricorn va alege culori sobre, cum ar fi gri sau bej, într-un stil contemporan-industrial. Cu alte cuvinte, casa lui va emana un fel de sobrietate de lux. O anumită austeritate, jocuri geometrice, jocuri de culori…

VĂRSĂTOR. Casa unui Vărsător va fi apanajul unei fantezii sălbatice care îl caracterizează. Nu va ţine cont de nicio regulă, de niciun principiu, ci doar de ceea ce îşi doreşte, ceea ce simte pe moment. Locuinţa unui Vărsător va avea note umoristice şi de avangardă. Deşi totul este îndrăzneţ şi amestecat, preferă culori nu foarte îndrăzneţe, lumini, un fel de viitor post-modern.

PEŞTI. Eşti un boem în adevăratul sens al cuvîntului. Pe de altă parte, ai nevoie de o prezenţă umană constantă, deci ţi s-ar potrivi un loc popular, animat, unde să te împrieteneşti cu vecinii. Nu tolerezi reguli rigide în casa ta, de fapt te simţi foarte bine cînd eşti înconjurat de un talmeş-balmeş plăcut, ce transmite multe emoţii şi care creează o estetică aparte. Canapele mari, perdele de brocart, covoare orientale, culori ce-ţi amintesc de mare, poate chiar şi un acvariu – toate pot orna cu stil casa ta.

Sursa: one.ro