CUM ITI DECOREZI CASA IN FUNCTIE DE ZODIE

Astrologia are pretenţia că ne poate descoperi o mică parte din viitor, în primul rînd prin definirea caracterului nostru – teorie care poate fi testată sistematic.

Practic, prin deducţie, noi putem descoperi predispoziţiile natale şi de a înţelege modul de a ne comporta, în funcţie de profilul astrologic.

Iar această analiză se poate transpune pînă la preferinţele ce ţin de design-ul interior – de aceea ne-am gîndit să descriem pe scurt cam cum ar arăta casa fiecăruia în funcţie de semnul astral care ne guvernează.

BERBEC. Casa ta este exact aşa cum eşti tu, fără caracteristici complicate. Deşi nu eşti pretenţios, ai cîteva detalii de care nu te poţi lipsi: un spaţiu mare şi frumos, fără prea multe uşi închise ca energia să circule peste tot. Mai mult, îţi oferă un sentiment de bine ferestrele mari şi culorile aprinse. Îţi plac apartamentele din oraşe care îţi permit un stil de viaţă modern şi liber.

TAUR. În mod absolut, casa ta ideală poate întruchipa o cabană liniştită, cu zidurile acoperite de iederă şi cu o grădină cu flori în jur. Dacă, din păcate, trebuie să locuieşti în oraş, ţi s-ar potrivi locurile liniştite, mai retrase, cu spaţii verzi. Eşti pasionat de confort şi de spiritual tradiţional, de aceea vei alege covoare vechi, ţesături moi, mult lemn…

GEMENI. Decoraţiile interioare ale nativului din Gemeni poartă două nume: boem şi urban. Pentru că este intelectualul vorbăreţ, preferă să locuiască în locuri unde totul este la îndemînă, de la pîine la ziare. Casa trebuie să aibă accesorii de înaltă tehnologie, cum ar fie ecrane, tablete, sisteme Wi-Fi. În rest, nativul din Gemeni este oarecum flexibil, celelalte decoraţii pot arăta oricum, dacă sînt confortabile şi dacă nu trebuie să îndeplinească reguli stricte.

(continuarea în numărul următor)